Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Lepje meg villanyszerelő ismerősét, kollégáját!

2023. december 2. | VL online |  1770 |

Lepje meg villanyszerelő ismerősét, kollégáját!

Vásároljon ajándék Villanyszerelők Lapja szaklap-előfizetést az épületvillamossági tervezéssel, kivitelezéssel, felülvizsgálattal foglalkozó családtagjának, barátjának, kollégájának, amelyhez grátisz, személyesen átadható ajándékkártyát, mutatványszámot és kísérőlevelet küldünk önnek.

Amennyiben érdekli a lehetőség, látogasson el a VL webshopba, ahol egy gyors regisztráció után, bankkártyás fizetéssel megvásárolhatja az 1 évre/10 lapszámra szóló Villanyszerelők Lapja előfizetést.

A vásárlás során meg kell adnia a megajándékozni kívánt személy nevét és pontos címét, aki erre a postázási címre fogja megkapni egy éven át a Villanyszerelők Lapját. A vásárlást követően elküldjük önnek postai úton a VL legfrissebb számát, egy kisérőlevelet és a megajándékozott nevére szóló plasztikkártyát, amit személyesen át tud adni. A kísérőlevelet PDF formátumban is letöltheti.

Az ajándékkártya és a kísérőlevél tartalmazni fog egy egyedi azonosítókódot, amelynek segítéségével a megajándékozott a www.villanylap.hu oldalon ellenőrizni tudja majd a postázási címét.

A Villanyszerelők Lapja egy éves előfizetése 7990 Ft-ba kerül, ezért az alábbiakat kínáljuk:

  • Évente 10 lapszámot postai úton megküldve
  • Egy további lapszám, egy kisérőlevél és ajándékkártya postai úton megküldve a megrendelőnek, amelyet személyesen tud átadni
  • Igény esetén a lapszámok letöltése PDF formátumban*
  • Igény esetén online hozzáférés a lapszámok cikkeihez*
  • Igény esetén hozzáférés a Villanyszerelők Lapja elmúlt 20 évének összes lapszámához és cikkeihez*

*A megajándékozottnak regisztrálnia kell (vagy ha már regisztrált korábban, a meglévő fiókjába belépnie) a www.villanylap.hu honlapon, amely során az azonosítókód megadásával automatikusan aktiválódik a hozzáférése az online elérhető tartalmakhoz.

Érdekel →

Ez az előfizetés csak magyarországi kézbesítési címre rendelhető!

Cégek számára is van egy nagyszerű öltetünk: ajándékozzon előfizetést partnereinek, vásárlóinak, amelyre csoportos kedvezményt biztosítunk! 

Amennyiben csupán ömaga számára fizetne elő a VL-re, úgy klikkeljen ide.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ElőfizetésVillanyszerelőVillanyszerelők LapjaVL

Kapcsolódó