Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

VL bónusz

...amiért érdemes előfizetni!

A VL Bónusz egy kedvezményrendszer VL előfizetők részére. Különleges hűségprogram, ahol az előfizető automatikusan jogosult kedvezményes termékek és szolgáltatások igénybevételére.

Fizessen elő szaklapunkra, és máris kihasználhatja a VL Bónusz előnyeit!

ELŐFIZETEK MOST

A VL bónuszban kínált termékek és szolgáltatások

VL mobiltelefon-tarifák

VL mobiltelefon-tarifák

Telefonálon korlátlanul, 0 Ft-os percdíjakon, kevesebb, mint 4000 Ft nettó havidíjért! A VL Bónuszprogram keretén belül két különböző tarifa közül is választhatnak előfizetőink. Nézze meg a tarifa részleteit és csatlakozzon a VL flottához!

VL mobilinternet

VL mobilinternet

A VL mobiltelefon-tarifa előfizetéseihez akár külön adatkártyával is tud kedvező áron mobilinternet opciókat választani. + 812 Ft-ért 3 GB internet aktiválható meglévő előfizetéséhez. Böngésszen további mobilinternet tarifáink közül!

VL biztosítás

VL biztosítás

Villanyszerelőknek, építőipari kivitelezőknek és tervezőknek szóló vállalkozói biztosítás, villanyszerelők kötelező felelősségbiztosítása kiemelt árkedvezménnyel köthető. Kössön továbbá kiemelt kedvezménnyel gépjármű felelősségbiztosítást, casco-t, lakásbiztosítást vagy egyéb vagyonbiztosítást a VL Bónuszprogram keretében!

VL munkaruha, póló

VL munkaruha, póló

Villanyszerelő pólók és pulóverek új mintákkal, 1700 Ft-tól a VL előfizetők részére. Egyedi, humoros minták villanyszerelőknek. Pólók, pulcsik saját részre, munkaruhának vagy ajándékba! Nézze meg a vicces mintákat! Online azonnal megrendelhető, kiszállítással.

Hamarosan

  • VL szerszám
  • VL kiadvány
  • VL konferencia
  • VL üzemanyag
  • VL autó
  • VL hotel