Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Impresszum

A Villanyszerelők Lapja alapítója és kiadója: M-12/B Kft.

A szerkesztőség címe: 1033 Budapest, Vörösvári út. 103.

Telefon: 06 1 450 0868
E-mail: info@villanylap.hu

ISSN 1588-8770

Hirdetésfelvétel: ildiko.zambo@villanylap.hu, hirdetes@villanylap.hu, Telefon: 06 20 337 1306

Sajtóközlemények:* fulop@villanylap.hu

*A szerkesztőség részére küldött sajtóközleményeket, híreket, meg nem rendelt cikkeket szabadon felhasználható és szerkeszthető nyersanyagnak tekintjük, amelyek felhasználásáról a szerkesztők saját belátásuk szerint döntenek, azok megjelentetésével kapcsolatban a küldő minden jogáról lemond.

VL - Villanyszerelők Lapja épületvillamossági szaklap

Szerzői jogok

Minden látogató, aki belép a www.villanylap.hu honlap valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója vagy előfizetője a szaklapunknak.

A Villanyszerelők Lapja honlapjának, a www.villanylap.hu weboldalnak teljes tartalma szerzői jogvédelem alá esik. A honlapon található cikkeket, képeket, grafikai elemeket, grafikonokat, szöveges tartalmakat, illusztrációkat hazai és nemzetközi szerzői jogok védik.

A kiadó (M-12/B Kft.) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása, továbbközlése. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után, amelyben a kiadó követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

MTI hírfelhasználó


Lapunkat rendszeresen szemlézi az
Observer
www.observer.hu