Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Fejlesztés a VL-nél: cikkek és lapszámok is vásárolhatók

2022. március 22. | Fülöp Miklós |  1963 |

Fejlesztés a VL-nél: cikkek és lapszámok is vásárolhatók

Újabb fejlesztés megvalósításáról számolunk be. Mostantól az éves előfizetésen túl, lehetőséget biztosítunk egyes cikkek vagy lapszámok önálló megvásárlására, amelyek bankkártyás fizetés után azonnal olvashatóvá válnak.

Számos olyan olvasója van a Villanyszerelők Lapja online felületének, aki egy Google-keresés alapján érkezik és egy konkrét kérdésre, egy megoldandó problémára keresi a választ. Nekik kínálunk mától gyors és hatékony hozzáférést egy-egy védett cikkünkhöz.

A Villanyszerelők Lapja 2002 óta megjelent lapszámainak összes cikke elolvasható a villanylap.hu oldalon, ahol a lapszámok menüpontban a megjelenés éve és hónapja alapján minden korábbi számunk megkereshető. Az aktív előfizetéssel rendelkező olvasóink eddig is hozzáfértek a VL 20 éves tartalmához, akik a regisztráció és bejelentkezés után minden védett cikket is elolvashatnak.

Újdonságként mostantól egyes cikkek vagy egy-egy lapszám alkalmi megvásárlására kínálunk lehetőséget. Egy cikk 450 Ft-ért, egy lapszám 1400 Ft-ért vásárolható meg. Természetesen az éves előfizetés a legelőnyösebb konstrukció az állandó olvasók számára, így a most megvalósult fejlesztés az eseti látogatóknak nyújthat segítséget.

A megvásárolt tartalmak a felhasználói oldalon felsorlásra kerülnek, azok a későbbiekben is – bejelentkezés után – korlátozás nélkül hozzáférhetők.

 VL 2022/3 lapszámának tartalmából:

Egy nyomtatott kiadvány nem létezhet előfizetők nélkül, így a mi célunk is az, hogy minél több, a szakmáját szerető, a munkájára igényes villanyszerelőt, a szakma változásait nyomon követő, az épületvillamossági területen dolgozó szakembert tudhassunk a jelenleg 4500 fős olvasótáborunkban. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor kérjük, szavazzon nekünk bizalmat és a VL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy lapszám mindössze 799 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

Az előfizetési szándékát ezen az oldalon tudja jelezni – és akár bankkártyával azonnal rendezheti is az előfizetési díjat – , a 2 hetente megjelenő hírlevelünkre pedig ide kattintva tud feliratkozni.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ElőfizetésVillanyszerelők LapjaVL