Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Miért fizessek elő a Villanyszerelők Lapjára?

2017. május 4. | VL online |  11 681 |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Miért fizessek elő a Villanyszerelők Lapjára?

Az előfizetőtoborzásnak vannak bevett eszközei, különböző kedvezmények, akciós ajánlat, netán valamilyen ajándéktárgy szolgálhatnak ösztönzőként – ám most nem ezekről lesz szó.

Szeretnénk pusztán magunkat ajánlani, mert tudjuk, hogy olyan értéket képviselünk, amely nem mérhető az egyébként roppant baráti előfizetői díjunkhoz.

Ezen cikk megírására azért kerül sor, mert a Villanyszerelők Lapja Facebook csoportjának több mint 32 000 követője van és feltételezhető, hogy vannak olyanok, akik eddig csak online találkoztak velünk, ezért röviden bemutatnánk a kiadónk fő termékét, a havi megjelenésű, nyomtatott VL szaklapot, a Villanyszerelők Lapját.

2002 óta

A Villanyszerelők Lapja a 21. évfolyamában jár, 2002 októberében jelent meg első alkalommal. Az akkor még 32 oldalas havilap céljául az épületvillamossági területen dolgozó, kivitelezéssel foglalkozó szakemberek megszólítását tűztük ki, ezzel egy űrt kívántunk betölteni, hiszen korábban ilyen tematikával nem készült lap hazánkban. A szaklap tematikája követi a villanyszerelési és épületvillamossági piacon dolgozó vállalkozókkal szemben támasztott komplex követelményeket. Ahogy a mai vállalkozások erős- és gyengeáramú rendszereket egyaránt szerelnek, úgy a Villanyszerelők Lapja is mindkét területről közöl szakmai publikációkat.

A mai világunkban nehéz eligazodni a ránk zúduló információk útvesztőjében, amelyek legnagyobb része az internetről, legtöbbször ellenőrizhetetlen forrásokból áramlik felénk. A Villanyszerelők Lapja egyik alapvető célkitűzése a villamossági területen dolgozó szakemberek hiteles, szakmai ismeretekkel való ellátása. A VL tematikája széleskörűen öleli fel a szakmánkat érintő kérdéseket, így első kézből tájékozódhat a gyakorlati munkát segítő szakcikkeink segítségével.

Első az olvasó

Magyarország vezető épületvillamossági szaklapjaként a piacon egyedülálló módon, az olvasót helyezzük fókuszba, elsődlegesen az ő igényeik kiszolgálására törekszünk, így a lapunk tartalma a korrekt információközlés szándéka és nem hirdetői érdekek mentén áll össze, azaz nem PR anyagokat, céges marketingszöveget, hanem elismert szakemberek által írt cikkeket közlünk.

Az évi 10 lapszámunkon, az alkalmanként 8-10 000 példányban történő nyomtatott megjelenésen túl, az egyéb elérési csatornáink is folyamatosan bővülnek. A havonta kiküldésre kerülő hírlevelünk több mint 11 000 szakmabélihez jut el. Az önálló tematikával és napi frissítéssel működő honlapunk havi látogatóinak száma pedig meghaladja az 100 000-et. Emellett szólnunk kell a nagy sikerrel zajló képzési moduljainkról, valamint a közösségi médiában dinamikusan növekvő jelenlétünkről, amelyekkel a szakemberek és a villamossági témákra nyitott fogyasztókat nagy hatékonysággal érjük el.

Villanyszerelők Lapja

Egy nyomtatott kiadvány nem létezhet előfizetők nélkül, így a mi célunk is az, hogy minél több, a szakmáját szerető, a munkájára igényes villanyszerelőt, az épületvillamossági területen dolgozó szakembert tudhassunk az olvasóink között. Ha Ön is egy ilyen kolléga, akkor kérjük, szavazzon nekünk bizalmat és a VL-re való előfizetéssel fejezze ki a szakma iránti elkötelezettségét.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot juttatunk el Önhöz, ami azt jelenti, hogy egy lapszám mindössze 799 Ft-ért kerül a postaládájába. Mit kapunk manapság ennyi pénzért? A napi munkavégzéshez elengedhetetlen szakmai ismereteket biztosan nem!

Az előfizetési szándékát ezen az oldalon tudja jelezni – és akár bankkártyával azonnal rendezheti is az előfizetési díjat -, a havi kiküldésű hírlevelünkre pedig ide kattintva tud feliratkozni.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Rendszeresen kiküldött hírlevelünkben naprakész és érdekes híreket olvashat. A villanyszerelő szakmán belül is gyakran történnek hirtelen és meglepő dolgok, melyekről a hírlevélben időben értesül, hiszen szaklapunk havi megjelenése néha határt szab az aktualitásnak.

Feliratkozom

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpületvillamosságVillanyszerelők LapjaVL

Kapcsolódó