Villanyszerelők Lapja

Mérföldkőhöz értünk

| |  1452 | szóljon hozzá!

Mérföldkőhöz értünk

A mai gyorsan változó világunk egyik legnagyobb kihívása a minél hatékonyabb online kommunikáció megvalósítása. Számukra még kiemeltebb ez a faladat, hiszen a Villanyszerelők Lapjában megjelenő szakcikkeinken, az online felületre írt napi aktualitású híreken túl a partnereink közlendőjét is eredményesen kell eljuttatnunk az olvasókhoz.

Jó ideje éreztük, hogy korszerűsítenünk kell a honlapunkat, hiszen a látogatói igények manapság jóval magasabbak, mint néhány éve voltak és a technológiai változások is kikerülhetetlen változásokat indikáltak az internet világában. Elég csak megemlíteni, hogy mára a honlaplátogatások fele mobileszközről történik.

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a tegnapi nappal teljesen megújult formában érhető el a VL online, amely bármilyen eszközről zökkenőmentesen használható, minden eszközmérethez (mobiltelefon, tablet, asztali számítógép) jól alkalmazkodó megjelenést, modern tartalomszerkezetet kínál.

A szerkezet azonban nem minden, átszerveztük az online szolgáltatásainkat is. Többek között új rovatokat, rugalmasabb keresési lehetőségeket kínálunk, hiszen ne feledjük: több mint tizennégy év teljes „termése” érhető el a honlapunkon, amit áttekinthető módon, jól olvasható formában kínálunk ezután.

A korszerűsítés felelősséggel is jár, ezért jelentősen javítottuk a biztonsági funkciókat is, hogy látogatóink, felhasználóink adatai biztonságban legyenek. Nemcsak az „érzékeny” adatok, a teljes honlap is biztonságos, titkosított csatornán üzemel.

2017-től új előfizetési konstrukciót is kínálunk. Azoknak, akik papír helyett már szívesebben olvasnak monitoron vagy tableten, lehetőségük van a csak elektronikus kiadványra előfizetni, de a nyomtatott lapra előfizető olvasók is elérhetik PDF formátumban a lapszámainkat.

Azok, akik korábban regisztráltak a honlapunkon, változatlan jelszóval, ám a regisztrációkor megadott e-mail címmel tudnak belépni. Mondanunk sem kell, hogy igyekeztünk a zökkenőmentes átállásra, ám a felhasználóink egy részénél előfordulhat, hogy belépéskor a beírt (és korábban működő) jelszót nem fogadja el a rendszer. Kérjük, ilyen esetben használják a regisztráció > új jelszót kérek funkciót! Bármilyen fennakadás vagy technikai probléma esetén a netadmin@vgf.hu e-mail címen lehet „zaklatni” illetékes munkatársunkat.

A teljes megújulással azonban nem értünk a tennivalók végére, az új felületek „bejáratása” és folyamatos csiszolása után, tavaszra is tartogatunk meglepetéseket, újdonságokat.

Izgalmas időszak előtt állunk mi is és Ön is, kedves olvasó!

Villanyszerelők LapjaVLA hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.