Villanyszerelők Lapja

Mérföldkőhöz értünk

2017. január 11. | VL online | szóljon hozzá!

Mérföldkőhöz értünk

A mai gyorsan változó világunk egyik legnagyobb kihívása a minél hatékonyabb online kommunikáció megvalósítása. Számukra még kiemeltebb ez a faladat, hiszen a Villanyszerelők Lapjában megjelenő szakcikkeinken, az online felületre írt napi aktualitású híreken túl a partnereink közlendőjét is eredményesen kell eljuttatnunk az olvasókhoz.

HIRDETÉS

Jó ideje éreztük, hogy korszerűsítenünk kell a honlapunkat, hiszen a látogatói igények manapság jóval magasabbak, mint néhány éve voltak és a technológiai változások is kikerülhetetlen változásokat indikáltak az internet világában. Elég csak megemlíteni, hogy mára a honlaplátogatások fele mobileszközről történik.

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a tegnapi nappal teljesen megújult formában érhető el a VL online, amely bármilyen eszközről zökkenőmentesen használható, minden eszközmérethez (mobiltelefon, tablet, asztali számítógép) jól alkalmazkodó megjelenést, modern tartalomszerkezetet kínál.

A szerkezet azonban nem minden, átszerveztük az online szolgáltatásainkat is. Többek között új rovatokat, rugalmasabb keresési lehetőségeket kínálunk, hiszen ne feledjük: több mint tizennégy év teljes „termése” érhető el a honlapunkon, amit áttekinthető módon, jól olvasható formában kínálunk ezután.

A korszerűsítés felelősséggel is jár, ezért jelentősen javítottuk a biztonsági funkciókat is, hogy látogatóink, felhasználóink adatai biztonságban legyenek. Nemcsak az „érzékeny” adatok, a teljes honlap is biztonságos, titkosított csatornán üzemel.

2017-től új előfizetési konstrukciót is kínálunk. Azoknak, akik papír helyett már szívesebben olvasnak monitoron vagy tableten, lehetőségük van a csak elektronikus kiadványra előfizetni, de a nyomtatott lapra előfizető olvasók is elérhetik PDF formátumban a lapszámainkat.

Azok, akik korábban regisztráltak a honlapunkon, változatlan jelszóval, ám a regisztrációkor megadott e-mail címmel tudnak belépni. Mondanunk sem kell, hogy igyekeztünk a zökkenőmentes átállásra, ám a felhasználóink egy részénél előfordulhat, hogy belépéskor a beírt (és korábban működő) jelszót nem fogadja el a rendszer. Kérjük, ilyen esetben használják a regisztráció > új jelszót kérek funkciót! Bármilyen fennakadás vagy technikai probléma esetén a netadmin@vgf.hu e-mail címen lehet „zaklatni” illetékes munkatársunkat.

A teljes megújulással azonban nem értünk a tennivalók végére, az új felületek „bejáratása” és folyamatos csiszolása után, tavaszra is tartogatunk meglepetéseket, újdonságokat.

Izgalmas időszak előtt állunk mi is és Ön is, kedves olvasó!

Villanyszerelők Lapja VL


A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie.

Blog

Tudja ön, hogyan működik a dodzsem?

Tudja ön, hogyan működik a dodzsem?

Elgondolkozott már azon, miközben őrülten próbálta ütközésre bírni a vurstliban a dodzsemet, hogyan is működik ez a népszerű játék? Nem? Akkor most segítünk…

HIRDETÉS

Események

jan.
24

Dokumentáció cunami

Dokumentáció a gyakorlatban. Írás, kitöltés és számolgatás...

jan.
31

Tűzvédelmi felülvizsgálat és dokumentáció

Ezen a területen rengeteg tévhit kering az amúgy kiváló szakemberek között is...

febr.
7

Infoshow Miskolc

Országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat. Téma: Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában – Épületek villamos berendezéseinek biztonsága.

febr.
7
febr.
8

VIII. LED Konferencia

A Világítástechnikai Társaság Budapesten az Óbudai Egyetemen rendezi meg a VIII. LED Konferenciát.

febr.
16
febr.
19

Bauen & Energie – Bécs

Téma: építőipar, energiahatékonyság, okos otthon.

febr.
21

Infoshow Veszprém

Országos szakmai kiállítás- és konferenciasorozat. Téma: Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában – Épületek villamos berendezéseinek biztonsága.

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Csak érjen véget a nagy hideg január 16-ig!...
A hideg időjárás miatt nem kapcsol ki senkit az E.ON

Furcsa, hogy a cikk csak az előnyöket taglalja, a hátrányokat nem, mintha valami reklámot olvasnék.P...
Az infrafűtésről

Nem vagyok sem villamosmérnök, sem villanyszerelő (kivitelező mérnök), azonban már nagyon vártam ezt...
A metró biztosítóberendezései szakmai szemmel

Az FI -mint a német neve is mutatja-, HIBAáram-védőkapcsoló. Az áramvédőkapcsoló kifejezés értelmezh...
Kell-e ÁVK a gázkazán mellé?

T. Urak!Csak jelzem, hogy a szóban forgó rendelet március 2-ától hatálytalan !?!?!?!Akkor ez most ho...
Kell-e ÁVK a gázkazán mellé?

Kedves J.BalázsAh, így már mindent értek! :-)...
Kell-e ÁVK a gázkazán mellé?

Olvasta már?

Címkék

Még több címke