Villanyszerelők Lapja

Mérföldkőhöz értünk

| |  2121 | |

Mérföldkőhöz értünk

A mai gyorsan változó világunk egyik legnagyobb kihívása a minél hatékonyabb online kommunikáció megvalósítása. Számukra még kiemeltebb ez a faladat, hiszen a Villanyszerelők Lapjában megjelenő szakcikkeinken, az online felületre írt napi aktualitású híreken túl a partnereink közlendőjét is eredményesen kell eljuttatnunk az olvasókhoz.

Jó ideje éreztük, hogy korszerűsítenünk kell a honlapunkat, hiszen a látogatói igények manapság jóval magasabbak, mint néhány éve voltak és a technológiai változások is kikerülhetetlen változásokat indikáltak az internet világában. Elég csak megemlíteni, hogy mára a honlaplátogatások fele mobileszközről történik.

Nagy örömmel tudatjuk, hogy a tegnapi nappal teljesen megújult formában érhető el a VL online, amely bármilyen eszközről zökkenőmentesen használható, minden eszközmérethez (mobiltelefon, tablet, asztali számítógép) jól alkalmazkodó megjelenést, modern tartalomszerkezetet kínál.

A szerkezet azonban nem minden, átszerveztük az online szolgáltatásainkat is. Többek között új rovatokat, rugalmasabb keresési lehetőségeket kínálunk, hiszen ne feledjük: több mint tizennégy év teljes „termése” érhető el a honlapunkon, amit áttekinthető módon, jól olvasható formában kínálunk ezután.

A korszerűsítés felelősséggel is jár, ezért jelentősen javítottuk a biztonsági funkciókat is, hogy látogatóink, felhasználóink adatai biztonságban legyenek. Nemcsak az „érzékeny” adatok, a teljes honlap is biztonságos, titkosított csatornán üzemel.

2017-től új előfizetési konstrukciót is kínálunk. Azoknak, akik papír helyett már szívesebben olvasnak monitoron vagy tableten, lehetőségük van a csak elektronikus kiadványra előfizetni, de a nyomtatott lapra előfizető olvasók is elérhetik PDF formátumban a lapszámainkat.

Azok, akik korábban regisztráltak a honlapunkon, változatlan jelszóval, ám a regisztrációkor megadott e-mail címmel tudnak belépni. Mondanunk sem kell, hogy igyekeztünk a zökkenőmentes átállásra, ám a felhasználóink egy részénél előfordulhat, hogy belépéskor a beírt (és korábban működő) jelszót nem fogadja el a rendszer. Kérjük, ilyen esetben használják a regisztráció > új jelszót kérek funkciót! Bármilyen fennakadás vagy technikai probléma esetén a netadmin@vgf.hu e-mail címen lehet „zaklatni” illetékes munkatársunkat.

A teljes megújulással azonban nem értünk a tennivalók végére, az új felületek „bejáratása” és folyamatos csiszolása után, tavaszra is tartogatunk meglepetéseket, újdonságokat.

Izgalmas időszak előtt állunk mi is és Ön is, kedves olvasó!

Villanyszerelők LapjaVL