Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

A megjelenések éves ütemezése a Médiaajánlat oldalon található.

Villanyszerelők Lapja 2008. június

Az élhető Budapestért

Ilonka Mária |  3315

Budapest egykori főépítésze dr. Schneller István építészmérnök, urbanista ma egyetemi tanár a Corvinus Egyetem Tájépítész Kar Településépítészeti Tanszékén.

Webmarketing

Szilágyi László |  6225

A Villanyszerelők Lapja korábbi számaiban már beszámoltunk arról, hogy miért is van szüksége egy villanyszerelőnek saját honlapra. Elemeztük, hogy egy weboldal milyen szolgáltatásokat tud kínálni, megvizsgáltuk, hogy milyen lehetőségeink vannak, ha most szeretnénk elindítani saját internetes megjelenésünket. Az előző számban a Google nevű keresőprogram első tíz helyezettjét vizsgáltuk a „villanyszerelők” kulcsszóra. Sajnos az eredményből kiderült, hogy a hazai villanyszerelők nem fordítanak kellő figyelmet internetes megjelenésükre. Mostani cikkünkben arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy nem elég egy szép és gyakorlatias honlapot készítenünk, hanem bizony komoly marketingtevékenységet is kell folytatnunk annak érdekében, hogy minél több látogatót szerezzünk.

Földelési ellenállásmérő lakatfogók használata

Pástyán Ferenc |  4905
1

A földelésiellenállás-mérő lakatfogók használata egyre jobban elterjed az iparban, mivel alkalmazásuk gyors és pontos földelési ellenállásmérést tesz lehetővé, továbbá az ár is elfogadható értékre mérséklődött.

Biztonsági és irányfényvilágítás az új OTSZ fényében II.

Kiss Levente Wagner Károly |  6959

Túl vagyunk az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat hatálybalépésének időpontján, de az első sokkon talán még nem. Világítsuk meg részletesen azt, mi is vár ránk. Ahogy az első részben olvasni lehetett, a megújult követelményrendszer igyekszik a „mit” és „hova” kérdéseire választ adni, a tűzvédelmi jogszabályok által korábban nem használt, új fogalmakat vezet be, ugyanakkor első olvasásra túlbonyolítottnak, kaotikusnak tűnik.

Szlovénia

netadmin |  3056

Árnyékolók vezérlése KNX/EIB rendszerrel

Balogh Zoltán |  4399
1 5 (1)

Egy korszerűen és profi módon vezérelt árnyékolástechnikai rendszerrel nem csak azt oldhatjuk meg, hogy a szomszédok ne lássanak be a nappalinkba, hanem komoly energia-megtakarítást is elérhetünk. Anyagi oldalról szemlélve a kérdést, megállapítható, hogy a mai világban egy önállóan működő árnyékolóvezérlő rendszert beépíteni az épületekbe nem más, mint pénzkidobás. Szükség van egy integrált megoldásra, amely kapcsolatot teremt a világítási és fűtési/hűtési rendszerekkel is.

Harmonikus analizátorok

netadmin |  3389