Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Új helyszínekkel, október elején indul az Infoshow új programsorozata

Rajtra kész a 12. évad

2022. szeptember 12. | VL online |  500 |

Új helyszínekkel, október elején indul az Infoshow új programsorozata

A legutóbbi eseménysorozatot követő felmérés alapján, a résztvevők javaslatait figyelembe véve, az eddigi helyszínek két újabbal bővül: Tiszaújváros és Bükfürdő került fel a palettára, így már kilenc helyszínen találkozhatnak az érdeklődők a biztonságos villanyszerelést segítő előadásokkal.  

 

A szervezők a lebonyolítás rendjén is változtattak annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban kerüljön kihasználásra a rendelkezésre álló idő és a résztvevők is könnyebben tervezhessék a napjukat. Az egésznapos rendezvény továbbra is 9.00 órakor kezdődik, de 15.00 órakor véget fog érni.

Sajnos egy szomorú, de érthető lépést is kénytelenek voltak megtenni a szervezők. Az általánosan romló gazdasági helyzetre és inflációra való hivatkozással 2022-től az Infoshown való részvétel díjfizetéshez kötött. Ennek értelmében a regisztrációkor, annak megerősítéseként, 6000 Ft+áfa, azaz bruttó 7620 Ft bankkártyával történő megfizetését kérik, amely összeg a rendezvény során biztosított ellátást (frissítő, kávé, aprósütemények és ebéd) is fedezi.

A szakmai program összeállításánál elsősorban az aktuális szabványváltozásokat, illetve a piacon tapasztalható változások lettek figyelembe véve. A korábbiaknál több időt biztosítanak a személyes konzultációkra, ezért minden második előadást követően workshopnak szánt szüneteket iktattak be.

Már az online regisztráció során lehetőség van annak kiválasztására, hogy mely két céggel szeretne a résztvevő személyes konzultációt, az első két szünet alkalmával. Kérik a jelentkezőket, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel. A többi szünet alatt mindenki szabadon választhatja ki a konzultációs partnert.

Az előadások és a workshop/kiállítás egymástól elválasztott, külön térben zajlik majd, így amennyiben a résztvevő egy adott előadás ideje alatt inkább valamelyik cég kiállításán szeretne hosszabb eszmecserét folytatni, ezt megteheti az előadások zavarása nélkül.

Újdonság, hogy az ebédszünetben minden regisztrált résztvevő számára biztosítva lesz az étkezés.

Az előadások és kiállítások témáiról röviden: Az elmúlt évadban nagy sikert arattak azok az előadások, amelyek megtörtént esetek kapcsán a szerelők felelősségéről szóltak. Ebben az évadban ugyancsak valós példákon, gyakorló villanyszerelők tapasztalatain keresztül kerülnek bemutatásra a leggyakrabban előforduló tervezési-, kivitelezési hibák, amelyek biztonságos szerelésnél nem fordulhatnak elő. A való életből vett példákon keresztül kerülnek bemutatásra a kisvállalkozások pénzügyi menedzselésének és a szerződéskötések buktatói is.

További előadások szólnak majd a mérőcsoportok biztonságos kialakításáról, az energia- és költséghatékony világítás szabályozás témájáról, az okosotthon kábelezéséről és automatizálásáról egyszerű megoldásokkal, az épületautomatizálás szerepéről az épületenergetikában, a nem norma szerinti villámvédelemről, és a villámvédelmi földelések kialításának aktuális kérdéseiről.

Program:

Hogyan látják – Villanyszerelés különböző szemszögekből

  • Energia- és költséghatékony megoldások a világításszabályozásban – Ekler Attila, B.E.G. Hungary Kft.
  • Biztonságos otthon – biztonságos fogyasztásmérőcsoport – Pásztohy Tamás, Hensel Hungária Villamossági Kft.
  • Anyaghasználat a nem norma szerinti villámvédelemben – Kruppa Attila, OBO Bettermann Kft.
  • Okosotthon egyszerűen – automatizálás és kábelezés – Roderman József, WAGO Hungaria Kft.
  • Nem norma szerinti villámvédelem egyes kérdései a villamos TvMI alapján – Dr. Kovács Károly, DEHN SE
  • Épületautomatizálás szerepe az épületenergetikában – MSZ EN 15232 – Balogh Zoltán, Elektro-Kamleithner Kft.

Helyszínek és időpontok:

2022. október 13. Pécs
Tudásközpont, 7622 Pécs, Universitas u. 2/A.
2022. október 27. Győr
ETO Park Hotel****superior 9027 Győr, Nagysándor József u. 31.
2022. november 10. Tiszaújváros
Tisia Hotel & Spa****superior, 3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 4.
2022. december 8. Budapest
Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
2022. február 9. Székesfehérvár
MOL Aréna Sóstó, 8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10.
2022. február 23. Szeged
Hunguest Hotel Forrás****, 6726 Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
2022. március 9. Debrecen
Kölcsey Központ, 4026 Debrecen, Bethlen u.
2022. március 23. Bük
Danubius Hotel Bük, 9740 Bük, Európa út 1.
2022. április 13. Zalaegerszeg
Apáczai Csere János Műv. Kp., 8900 Zalaegerszeg, Apáczai tér 5.

További információk

Jelentkezés

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

InfoShow

Kapcsolódó