Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Mindenki jól jár!

Megérkezett az új Sedna kapcsolócsalád

| |  872 | |

Mindenki jól jár!

Az építkezők, lakásfelújítók számára ma már a stílusos belső tér, a részletek összhangja is kiemelkedően fontos, így nagy figyelem irányul az olyan kiegészítőkre is, mint például a villanykapcsolók.

A trendekhez igazodva a Schneider Electric új Sedna termékcsaládja nem csak nagy variálhatóságot és különleges dizájnt kínál, de alkalmas arra is, hogy segítségével okosotthont alakítsunk ki. Sőt, a fejlesztés során fókuszba került a minél egyszerűbb és gyorsabb szerelhetőség is.

A fát, üveget, fémet és követ imitáló új kapcsolók esetében az összes betét és keret egymással kombinálható, így villanyszerelőként az ügyfél stílusához, vagy kedvenc anyagaihoz illeszkedő megoldást tud kínálni. Az új Sedna kapcsolócsalád fejlesztése során a hazai villanyszerelők igényeit is figyelembe vették, és így alakult ki az új termékek nagy előnye: a még egyszerűbb és könnyebb szerelhetőség.

A villanykapcsolók függőlegesen és vízszintesen is sorolhatók, és mivel a keret 8 ponton rögzíthető, lehetőség van arra is, hogy szereléskor korrigálják a fal esetleges egyenetlenségeit. A beszerelést végző szakemberek így időt takaríthatnak meg, miközben tökéletes munkát végeznek. Ha pedig a megrendelők számára kiemelten fontos a biztonság, akkor is megnyugtathatják őket, hiszen kialakításuknak köszönhetően az új Sedna Design és Elements keretek megfelelnek a szigorú IP44 követelményeknek és védettek a nedvességgel szemben.

Az új Sedna termékcsalád kompatibilis a Schneider Electric Wiser okosotthon rendszerével, amelynek kiépítése egyszerű, nem igényel speciális előképzettséget és a meglévő villanykapcsoló helyére beépítve is megvalósítható.

Tökéletes munka kevesebb idő alatt – ezt kínálja az új kapcsolócsalád.

További információk:  se.com/hu/sedna

Kapcsolók

Kapcsolódó