Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Javaslatok tehetők a TvMI-k módosításához

2020. szeptember 15. | VL online |  907 |

Javaslatok tehetők a TvMI-k módosításához

A 2020-ban megjelent TvMI-k (tűzvédelmi műszaki irányelvek) beválásának vizsgálatához szeretnénk kérni a mérnöktársadalom segítségét is.

Amint azt bizonyára tudják, tudjátok 2020. január 22-től megújult az Országos Tűzvédelmi Szabályzat, azaz 54/2014 (XII. 5.) BM rendelet. Ezzel együtt megújításra kerültek a jogszabály által elvárt biztonsági szintet nyújtó megoldásokat tartalmazó tűzvédelmi műszaki irányelvek, azaz a TvMI-k is. Egy bő fél éves használat után fontos megvizsgálni ezen előírások alkalmazhatóságát, beválását.

Ehhez kérek mindenkit, hogy az alábbi kérdőívet kitöltve tegye meg az alkalmazhatósággal kapcsolatos esetleges észrevételeit, javaslatait, és segítsen a TvMI-k jobbá tételében!

Határidő: 2020.09.20.

Kérdőív

Minden kitöltéssel egy-egy pontra lehet reagálni, ezért kérem, hogy több módosítási javaslat esetén többször töltsék ki, töltsétek ki a kérdőívet. Minden kitöltő segítségét és minden egyes kitöltést előre is köszönök!

Decsi György
MMK Tűzvédelmi Tagozat
Elnökhelyettes

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

TűzvédelemTvMI

Kapcsolódó