Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Új pólók a VL Shopban!

2020. július 27. | VL online |  3466 |

Új pólók a VL Shopban!

Két új mintával frissítettük a Villanyszerelők Lapja előfizetés mellé kedvezményesen megvásárolható pólókollekciónkat.

Az egyik dizájn az építőipari kivitelezésekkel foglalkozó szakemberek szélesebb körét szólítja meg felidézve, hogy egy igazi mesterembernek már az óvodában is ütvefúró volt a jele.

A másik új pólómintánk az Áramok Háborúját, azaz az egyenáram és a váltakozó áram használata kapcsán, Tesla és Edison között kialakult tudományos vitát idézi meg, beleszőve a népszerű ausztrál rockzenekart, az AC/DC-t is.

A pólók megvásárolhatók a VL Shopban, szürke és fekete színekben, előfizetés mellé választva 1700 Ft-ért.

További részletek www.villanylap.hu/shop érhetők el.

Érdekel

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ElőfizetésVillanyszerelőVL

Kapcsolódó