Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Áremelés előtt kedvezményes előfizetés

| |  796 |

Áremelés előtt kedvezményes előfizetés

Szeretnénk felhívni mindazok figyelmét, akik a közeljövőben terveztek előfizetni a Villanyszerelők Lapjára, vagy a meglévő előfizetésük lejár és aktuális annak a meghosszabbítása, hogy december 31-ig még az idei áron tudják megvásárolni előfizetésüket.

Az évente 10 lapszámot tartalmazó VL előfizetés díja – december 31-ig fizetve – egy évre 5500 Ft, két évre 11 000 Ft, ami január 1-től 6500 illetve 13 000 Ft-ra módosul. Választhat kedvezőbb árú elektronikus előfizetést is. Nézze meg kínálatunkat és válassza ki az önnek legmegfelelőbb előfizetési formát!

Figyelem!

Lehetőséget biztosítunk az ünnepek alatt is az ügyintézésre. Ha online bankkártyás fizetési módot választ, akkor 1 napon belül aktiváljuk hozzáférését és rövid időn belül olvashatja a VL cikkeit pdf formátumban letöltve vagy a honlapunkon megtekintve. Regisztráljon, válasszon az előfizetési formák közül, fizessen bankkártyával és néhány órán belül olvashatja a legfrissebb lapszámaink tartalmát.

Csekkes befizetés vagy banki átutalás esetén hosszabb átfutási idővel számoljon, mert az ügykezelés csak január elején fog megtörténni. Azoknak lehet ez a befizetési forma megfelelő, akik csak a postán érkező, nyomtatott lapszámokra kívánnak előfizetni.

Már csak azért is megéri most előfizetnie mert így részt vehet a Villanyszerelők Lapja karácsonyi nyereményjátékán, amelyet kifejezetten az előfizetéssel rendelkező olvasónknak hirdettünk meg. A nyereményjátékban feleletválasztós módon válaszolni 12 kérdésre és a három lehetséges válaszból megjelölni a helyesnek gondolt megfejtést. 

Miröl ír a Villanyszerelők Lapja decemberi száma? Olvasson bele a legrisseb lapszámunk tartalmába.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Független épületvillamossági szaklapként a hiteles szakmai újságírást tűztük zászlónkra. Előfizetésével kifejezheti elkötelezettségét az épületvillamosság és a minőségi újságkészítés iránt, egyúttal a mi munkánkat is támogatja. Az előfizetésre több konstrukciót kínálunk, hűséges olvasóinkat pedig kedvezményrendszerrel támogatjuk.

Érdekel az előfizetés

ElőfizetésVillanyszerelők LapjaVL

Kapcsolódó