Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Zöld oldal

Elektromosautó-töltőállomás telepítése, üzemeltetése és fenntartása

2019/12. lapszám | Kozma László |  2333 |

Elektromosautó-töltőállomás telepítése, üzemeltetése és fenntartása

Az elektromosautó-töltőállomás telepítése bonyolult művelet, nagy beruházásigényű tevékenység, és sok odafigyelést igényel, azonban messze könnyebben és gyorsabban üzembe helyezhető, mint egy belső égésű járműveket kiszolgáló állomás.

Az ember által használt energiák között – a hétköznapi ember hiedelmével szemben – a villamos áram ugyanolyan veszélyes tud lenni, mint a gáz vagy különböző üzemanyagok felhasználása. Szerencsére a technológiának és a szakemberek által kidolgozott eljárásoknak, biztonsági előírásoknak és használt eszközöknek (szigetelések, távolságtartások, aktív és passzív védelmek) köszönhetően az elektromos energia felhasználása meglehetősen kényelmes és biztonságos. Szerencsére az elektromos autók töltésére is rengeteg szabályt és szabványt dolgoztak ki a szakemberek, amelyek mind védik a felhasználót.

A cikk még 12 899 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

E-mobilitásE-töltőElektromos autó

Kapcsolódó