Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

A megjelenések éves ütemezése a Médiaajánlat oldalon található.

Villanyszerelők Lapja 2008. december

Tűzeset a bevásárlóközpontban

Bartha Iván |  4567

A tűzoltóság tűzmegelőzési szempontból is kiemelt figyelmet szentel a manapság egyre szaporodó bevásárlóközpontoknak. Ezekben a létesítményekben az igénybe vehető szolgáltatások listája jellemzően széles skálán mozog. A kínálat jellege, minősége, illetve tűzvédelmi kockázati szintje is eltérő, szerteágazó. A megkülönböztetett hatósági, szakhatósági gondoskodás ellenére azonban időnként ezekben a létesítményekben is bekövetkezhetnek tűzesetek. Az egyik ilyen esemény tűzvizsgálati eredményei sokrétű tanulságos hozadékkal jártak. Ezek bemutatására kerítünk sort az alábbiakban.

Bulgária

netadmin |  3838
1

Karácsonyi nyereményjáték

netadmin |  3958

Ez évben is megrendezzük szaklapunk utolsó, a karácsonyi ünnepek előtt megjelenő számában nyereményjátékunkat. A játékos vetélkedő rendeltetése az, hogy az év végén a figyelmet ismét elmúlt megjelenéseinkre irányítsuk, azaz alkalmat teremtsünk az olvasóknak arra, hogy újra kézbe vegyék a Villanyszerelők Lapja korábbi szakmai publikációit, és így az abban közölt információkat felfrissíthessék. A nyereményjáték tehát szórakoztató formában arra törekszik, hogy hangsúlyozza a megszerzett szakmai ismeretek elmélyítésének, valamint az új szakterületek felé fordulás jelentőségét.

KNX/EIB Kezelőelemek: nyomógombok

Balogh Zoltán |  5357
1

Minden rendszer csak annyira lehet jó, amennyire az ahhoz felhasznált eszközök. Nem mindegy tehát, hogy egy feladatra milyen készüléket használunk. Mindig az adott igényéket figyelembe véve kell a feladatra legmegfelelőbb készüléket kiválasztani.