Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Döntés született az E.ON MVM-be történő beolvadásáról

2024. április 2. | VL online |  2146 |

Döntés született az E.ON MVM-be történő beolvadásáról

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. 2024. július 1-jétől egységes márka alatt végzi az energiaellátást az egyetemes szolgáltatásban, ennek érdekében az MVM Energetika Zrt. döntést hozott arról, hogy a tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvadjon az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

Az év második felére lezárul az a 2022. április 14-én elkezdődött folyamat, amelynek során az MVM megvásárolta az E.ON Áramszolgáltató Kft.-t. Az érintett több mint 2 millió egyetemes szolgáltatásra jogosult ügyfélnek jelenleg nincsen teendője, az MVM a következő időszakban részletes tájékoztatást nyújt a szolgáltatóváltozás folyamatáról.

Az MVM Csoport 2022. április 14-én vásárolta meg az E.ON Áramszolgáltató Kft-t, azonban a tranzakciót követően a társaság változatlan néven és megjelenéssel végezte tevékenységét, mindeközben az MVM-mel közösen elvégezve azokat a háttérmunkálatokat, informatikai fejlesztéseket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az ügyfeleket a lehető legmagasabb színvonalon szolgálják ki a jövőben is – közölte a társaság.

Az elmúlt évtized során az állami tulajdonú MVM Csoport jelentős regionális jelenléttel bíró, modern nagyvállalattá fejlődött, amely mintegy 8 millió ügyfél földgáz- és villamosenergia-ellátásáért felel, ezért stratégiai céljává vált, hogy a hazai egyetemes energiaszolgáltatási tevékenységét a jövőben egy társaságban, egy márka alatt végezze.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÁramszolgáltatóMVM

Kapcsolódó