Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Transzformátorházak a pesti belvárosban

2022. április 19. | VL online |  972 |

Transzformátorházak a pesti belvárosban

A pesti belvárosban található patinásan szép transzformátorházakkal – pontosabban egy trafóházzal és egy elektromos bérházzal – ismerkedhetnek meg az Egy hely című műsor legújabb epizódjában.  

A Györgyi Dénes és Román Ernő által közösen tervezett trafóházról és egy elektromos bérházról, illetve a témához kapcsolódóan, az Aquincumi Múzeum épületéről tudhatunk meg néhány érdekességet Torma Tamás újságíró, szerkesztőtől az Egy hely című videósorozat aktuális részében.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Transzformátor

Kapcsolódó