Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Jövőre megemelkedik a VL előfizetési díja

Idén még a „régi” áron fizethet elő

2021. december 7. | VL online |  1007 |

Jövőre megemelkedik a VL előfizetési díja

Több éve halogatott áremelést vagyunk kénytelenek 2022. január 1-én eszközölni, hiszen a lapkiadás területét is érintik azok a világgazdasági folyamatok, amelyek az általánosan tapasztalható és az élet minden területét érintő drágulásról tehetnek. Azonban, ha még idén előfizet vagy meghosszabbítja az előfizetését, akkor a „régi” áron teheti meg.

A VL előfizetési díja 7990 Ft-ra változik.

Ugyan áremelkedésről beszélünk, de hangsúlyozni szükséges, hogy ezért az összegért 10 lapszámot kínálunk az olvasóinknak, ami 799 Ft-os lapszámonként árat jelent és amely összegben a terjesztési költség, azaz az előfizető postaládájába való eljuttatás díja is benne foglaltatik. A legerősebb érvként azonban mindenképpen ide kívánkozik az a tény, hogy az emelt árral sem érjük el a hasonló műszaki lapok előfizetői díjait, azaz továbbra is legkedvezőbb előfizetői konstrukciót kínáljuk.

Háttér

A Villanyszerelők Lapja 2002-es alapításakor a kiadó törekvése az volt, hogy szakmai tudásbázist biztosítson a médiapiacon korábban mellőzött, villanyszerelési profillal működő kivitelező vállalkozások számára.

A lap működését tekintve a Villanyszerelők Lapja újszerű megközelítéssel lépett fel az építőiparral foglalkozó hazai kiadványok körében: azzal a meggyőződéssel építette fel tematikáját, hogy hosszú távú és intenzív marketingkapcsolatok kialakítására kizárólag abban az esetben nyílik lehetőség, ha kiemelkedő előfizetői létszámot, garantált szakmai érdeklődést biztosít partnerei részére. Míg más kiadványok elsősorban a hirdetők számára készülnek, s így nélkülözik a szélesebb szakmai nyilvánosság elérését, addig a Villanyszerelők Lapja az első lépéstől kezdve az olvasók megszólítására törekedett. A megfelelő témaválasztás és a célközönség igényeihez szabott megszólalásmód biztosítja azt, hogy az olvasók ténylegesen elolvassák a szaklapot, s előfizetésükkel elköteleződnek a kiadvány mellett. Ezirányú törekvéseink helyességét az elmúlt 19 év tényadatai bizonyítják, hiszen a VL piacvezető szaklappá nőtt, nem csak az épületvillamosság, de az építőipari lapkiadás összességét tekintve is kimagasló eredményeket elérve.

Jó ideje kong a vészharang a nyomtatott lapkiadás felett és valóban komoly múltú kiadványok tűntek el a médiapiacról. Mindeközben a Villanyszerelők Lapjával kapcsolatban folyamatosan és jelentősen növekvő előfizetői létszámról tudunk beszélni, amely jelen pillanatban meghaladja a 4300 állandó előfizető olvasót A folyamat jól illusztrálja a hiteles, érthető, megbízható, a napi munkavégzést segítő szakmai tartalomra való igény létét és jelentőségét.

A nyomtatott lapkiadás mellett természetesen jelentős energiákat mozgósítunk az internet irányából érkező olvasók kiszolgálására is erről itt írtunk bővebben.

Természetesen egy szakkiadvány esetében egyetlen érv dönt az előfizetés mellett, mégpedig a hasznos szakmai tartalom, amelynek a nívójából továbbra sem engedünk!

Szeretnénk megragadni az alkalmat és felhívni az előfizetőink figyelmét arra, hogy a www.villanylap.hu oldalon elvégzett regisztráció és egy ehhez kapcsolódó adategyeztetés után (amely során a meglévő előfizető összekötésre kerül a regisztrációval) a weboldalunkon online formában vagy pdf-ben is elolvashatják a Villanyszerelők Lapja megvásárolt számait. Ezzel kapcsolatban kesessen bennünket a 06 1 450 0868-as telefonszámon.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ElőfizetésVillanyszerelők LapjaVL

Kapcsolódó