Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Az élet könnyebb, ha van egy jó villanyszerelőd

2021. augusztus 2. | VL online |  2784 |

Az élet könnyebb, ha van egy jó villanyszerelőd

A folyamatosan tapasztalható igényre reagálva két új mintával frissítettük a Villanyszerelők Lapja előfizetés mellé kedvezményesen megvásárolható pólókollekciónkat.

Mindkét pólógrafika olyan tényszerű állítást fogalmaz meg, amellyel nehéz lenne vitába szállni. Az egyik szerint „a villanyszerelő nem varázsló, de csodákra képes”, míg a másik leszögezi: „az élet könnyebb, ha van egy jó villanyszerelőd”.

A pólók színén ezúttal változtattunk, így olivazöld és petrolkék közül lehet választani.

A 150 grammos James & Nicholson, szitanyomott pólók – előfizetés mellé választva – 1950 Ft-ért vásárolhatók meg a VL Shopban.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ElőfizetésVillanyszerelők LapjaVL

Kapcsolódó