Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Könnyedén beüzemelhető intelligens megoldások

Legrand Valena Life/Allure Netatmo párosított szettek

| |  2250 |

Könnyedén beüzemelhető intelligens megoldások

Az intelligens eszközök már a mindennapi élet szerves részévé váltak, ennek köszönhetően egyre bővül az intelligens megoldások és okosházak száma is.

Fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett Valena Life/Allure Netatmo intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozóaljzatokat, melyeknél a rádiós technológia a szerelvénybe süllyesztve található, ezáltal lényegesen leegyszerűsítve a rendszer telepítését mindenki számára. A hazai választékban első körben a Valena Life és Allure Netatmo termékcsalád termékei állnak rendelkezésre: a Life választékában fehér, elefántcsont és alu színekben, az Allure családban az előző három szín mellé még fekete és gyöngyház színeket választhatjuk. A rádiós technológiának köszönhetően nincs szükség utólagos, véséssel, porral járó munkálatokra, ezáltal nem csak újépítésű, hanem meglévő otthonokhoz is tökéletes megoldás.

Valena Life/Allure Netatmo beüzemelés

 Az intelligens rendszer a Home + Control mobilapplikáció segítségével is beüzemelhető, melyről a Legrand weboldalán keresztül, magyar nyelvű használati útmutatót és videós segédanyagot is találhat. A telepítési útmutató lépésről lépésre végigkíséri a felhasználót, miközben egy alaprendszer beüzemelését mutatja be, melynek köszönhetően Ön is könnyedén felokosíthatja otthonát.

A weboldalon keresztül letölthető a magyar nyelvű professzionális használati útmutató, melyben részletes információkat találhat a Valena Life/Allure Netatmo termékcsaládról, illetve a „DEMO OTTHON” telepítése fejezetben egy kezdőrendszer összeállításához talál leírást.

 Részlet a telepítési útmutatóból.

További információt a Legrand weboldalán találhat. 

Megnézem

Előfeltétel: Internetkapcsolat, WiFi-router, jelszóval védett WiFi-hálózat. Töltse le az applikációt a Google Play/Apple App Store áruházból ingyenesen, vagy a telepítési útmutatón található QR-kódok segítségével.

Okos eszközökOkosotthon

Kapcsolódó