Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Belépőjegyet adunk a Construmára!  

2024. április 8. | VL online |  2121 |

Belépőjegyet adunk a Construmára!   

A Villanyszerelők Lapja előfizetői belépőt kapnak tőlünk az idei Construma kiállítás szakmai napjaira. Aki élni szeretne a lehetőséggel, annak más dolga, mint regisztrálni és már érkezik is a belépőjegy! Legyen a vendégünk, és látogasson meg minket az A pavilon 103 B standján!

Az idei Construma kiállítási csokor április 10. és 14. között zajlik a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A rendezvény első három napjára minden VL olvasónak egy-egy belépőjegyet ajánlunk föl.

Ha Ön a VL előfizetője és élni szeretne a lehetősséggel, akkor nincs más dolga, mint ide kattintva regisztrálni.

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely belépőjegyként szolgál, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. A dokumentumot vigye magával kinyomtatva vagy telefonon a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

Amennyiben Ön még nem előfizetőnk, úgy a nagy sárga gombra klikkelve tud ezen változtatni, és máris jogosulttá válik az ingyenes Construma-belépőre. Az előfizetés díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton.

Előfizetek

Figyelem! A belépőjegy csak szerdán, csütörtökön vagy pénteken használható fel!

A Media12 kiadó és a Villanyszerelők Lapja munkatársai az A pavilon 103 B standján várják az érdeklődőket.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma

Kapcsolódó