Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

20 éves a VL – megjelent a kétszázadik lapszám

2022. szeptember 13. | Fülöp Miklós |  1038 |

20 éves a VL – megjelent a kétszázadik lapszám

Nagy utat járt be a Villanyszerelők Lapja a 2002-es alapítása óta, külön öröm, hogy egyfajta csúcspontként, hazánk egyik lesikeresebb építőipari szaklapjaként ünnepelhetjük a 200. lapszámunk megjelenését.

„Szerkesztőségünk úgy találta, hogy az igen jelentős számú – mintegy 15-20 ezer, egyéni és társas vállalkozás formájában dolgozó villanyszerelő szakember tájékoztatásával, munkájukban felmerülő speciális és általános problémák elemzésével valójában alig, vagy egyáltalán nem foglalkozik a szaksajtó: az ehhez közeli témakörökben inkább a mérnöki problémák kerülnek hangsúlyosan előtérbe. Holott a szerelői munkafolyamatok számtalan olyan bemutatásra érdemes kérdéseket vetnek fel, amelyek elsősorban a villanyszerelő mesterek, de mellettük a teljes kivitelezői szakma érdeklődésére is számot tarthatnak.”

A fenti mondatokat a Villanyszerelők Lapja legelső lapszámának bevezetőjéből idéztük, amelyből látható, hogy ugyan hatalmasat változott a világ körülöttünk az elmúlt 20 évben, de a VL készítésének alapelve változatlan maradt: közérhető módon, gyakorlati szempontokat szem előtt tartva, a napi munkavégzést támogatva, színvonalas, a korrekt tájékoztatás szándékával íródó, az épületvillamosság szűkebb és tágabb területeit érintő szakcikkeket közölni.

Az ünnepi lapszámot is – amely ezúttal 8 oldallal több olvasnivalót kínál – igyekeztünk ennek megfelelően összeállítani, bízva benne, hogy továbbra is élvezhetjük az előfizetőink figyelmét és támogatását, hiszen a Villanyszerelők Lapja nem létezhetne a villanyszerelők bizalma nélkül.

Köszönjük!

Aki még nem előfizetője a VL-nek, az bankkártyával fizetve, egy perc alatt elintézve, ide kattintva tud ezen változtatni. A most előfizetőknek azonnal postázzuk a jubileumi lapszámunkat.

Érdekel az előfizetés

Ízelítő a tartalomból:

  • Szemán Róbert: Évfordulót ünneplünk…
  • Rátai Attila: 20 alapvető jótanács villanyszerelőknek
  • Szokott Ön szabványokat vásárolni?
  • Kruppa Attila: A nem norma szerinti villámvédelemhez használható anyagok és szerkezetek
  • Hőkamerák áttekintő táblázata
  • Zuna László: Az ideális hőkamera villamos mérésekre
  • Benyák László: Hálózatra csatlakoztatás földkábellel
  • Porempovics József: Keringtetőszivattyú-vezérlések
  • Hárfás Zsolt: Húsz év atomenergiával
 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ElőfizetésVillanyszerelők LapjaVL

Kapcsolódó