Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Világítástechnika

A Puskás stadion díszvilágítása

2019/12. lapszám | Deme László |  1380 |

A Puskás stadion díszvilágítása

Amikor a volt Népstadion épületére kimondták a halálos ítéletet, a helyére kerülő új stadion kialakítására még többféle variációról lehetett hallani. Két dolog azonban biztosnak tűnt, az új stadion a Puskás nevet fogja viselni, és a jellegzetes lépcsőházi pilonrácsok díszíteni fogják az új építményt is.

Bár sokan szívesen látták volna az új arénában is az atlétikai pályát, végül is a stadion a labdarúgóké lett. Ez persze nem jelent kizárólagosságot, mivel ma már el sem lehet képzelni egy ilyen létesítményt a többcélú felhasználás nélkül, vagyis a várható kulturális rendezvények látványos megjelenést is követelnek. Így amikor a stadion külső világításáról először szó esett, és egy szolid fehér színű megvilágítás ötlete merült fel, azonban nem kellett sokat győzködni a díszvilágítás témáját megkapó tervezőknek az illetékeseket, hogy színes díszvilágítás épüljön.

Címkép: Események alkalmával jellemző színeket lehet megjeleníteni, így a magyar nemzeti színeket is.

A cikk még 8 643 karakternyi szöveget tartalmaz.

A teljes cikket bejelentkezés után olvashatja el,
ha ön előfizetőnk vagy megvásárolta a cikket vagy a lapszámot.

Ha van előfizetése, vagy már megvásárolta ezt a tartalmat, .

1 cikk 450 Ft

Elolvasná ezt a cikket, de nem előfizetőnk?

450 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, megvásárolhatja és azonnal elolvashatja. A megvásárolt cikkhez a későbbiekben is korlátozás nélkül hozzáférhet. Legyen előfizetőnk és minden tartalmunkat korlátozás nélkül elolvashatja!

Megveszem
ezt a cikket

1 lapszám 1400 Ft

Csak ezt a lapszámot vásárolná meg?

1400 Ft-ért online bankkártyás fizetéssel, azonnal megvásárolhatja a lapszámot, amelyben ez a cikk olvasható, ezzel hozzáférést kap a szám összes cikkéhez, amit pdf formátumban le is tölthet.

Megveszem
ezt a lapszámot

1 éves előfizetés 7990 Ft

Legyen ön is előfizetőnk!

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. Válasszon papíralapú vagy digitális előfizetést! Előfizetőink korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is.

Érdekel az
előfizetés

DíszvilágításVilágítástechnika

Kapcsolódó