Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Villanyszerelők a Katona József Színházban

2023. január 30. | VL online |  1140 |

Villanyszerelők a Katona József Színházban

A Villanyszerelők Lapját is gondozó Media12 kiadó január 26-án egy zártkörű előadás keretei között látta vendégül a portfoliójába tartozó szakkiadványok hirdetőpartnereit, szerzőit és a lapok által lefedett építőipari területek szakmai vezetőit.

A rendezvényen résztvevő közel 300 meghívottal közösen a Mesteremberek című előadást tekintettük meg, amely színdarab számos ponton kapcsolódik a kiadó építőipari kiadványainak témájához.

Megállítótábla 2023. január 26-án a Petőfi Sándor utcában 

Mielőtt a függöny felgördült volna Szilágyi László kiadóvezető köszöntötte az egybegyűlteket. Beszédében elmondta, hogy ha a szaklapjaink előfizetőit is vendégül láttuk volna, akkor a Budapest Arénát kellett volna kibérelnünk, hogy mindenki beférjen, illetve azt is megemlítette, hogy ha az online olvasóinkat is számba vettük volna, akkor bizony a Puskás Ferenc Stadion sem lenne elég.

Közel 300 vendég vett részt a Media12 Katona József Színházban rendezett zártkörű előadásán

Szemán Róbert, a Víz-, Gáz-, Fűtéstechnika szaklap főszerkesztője, a kiadó tulajdonosa elmondta, hogy a mind a VGF, mind a Villanyszerelők Lapja alapítását azonos szándék vezérelte 2000-ben, illetve 2002-ben: a médiapiacon korábban mellőzött szerelők és kivitelező vállalkozások számára kívánt a napi munkavégzés során használható tudásbázist biztosítani a szaklapokkal.

Mielőtt felgördül a függöny...

Wagner Ernő, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke az építésgazdaság most zajló jelentős átalakulásáról beszélt. Emellett a színdarab rendezőjének, a Katona József Színház főigazgatójának, Máté Gábornak és saját kaposvári kötődésének szentelt néhány mondatot.

A Mestereberek című darab egy lakásfelújítás nem várt bonyodalmait és a szép új otthonért hozott „áldozatokat” mutatja be sokszor vicces, néha megdöbbentő, olykor elgondolkoztató formában. A színdarabban játszik többek között Ónodi Eszter, Kocsis Gergely, Pelsőczy Réka és Rajkai Zoltán, de anyósszerepben felbukkan Szirtes Ági, míg becsületes vízszerelőként Bezerédi Zoltán.

Az előadásban felbukkant a Villanyszerelők Lapja is, amikor a villanyszereléssel is foglalkozó fővállalkozó a lakás tervrajzait keresi a táskájában és a VL akadt a kezébe – a közönség nagy derültségére.

A fővállalkozó Glen (Bányai Kelemen Barna) kezében a Villanyszerelők Lapja 2022. decemberi száma

Ezúton köszönjük meg a partnereinknek, hogy elfogadták a meghívásunkat és bízunk benne, hogy maradandó élményekkel gazdagodtak az este során.

A Media12 kiadó a hazai építőipari lapkiadás egyik legjelentősebb szereplője, amely az épületvillamossági és épületgépészeti terület piacvezető lapjain (Villanyszerelők Lapja és VGF&HKL) túl a Magyar Mérnöki Kamara több tagozatának lapját (e-gépész és e-villamos), valamint a Magyar Energetikai Társaság lapját, a Magyar Energetika szakkiadványt is gondozza.

Képgaléria és néhány vedégvélemény az eseményről ide kattintva érhető el.

Néhány további kép az eseményről:

Köszöntjük vendégeinket a Katona József Színházban!

Vendégvárás hidegtálakkal és Hoptop kraftsörökkel 

Érdemes volt átolvasni az alkalomra készült műsorfüzetet

Teltház! A nagynak tűnő előtér a kezdésre teljesen megtelt

Szelfiautomata segítségével is megörökítettnük néhány vidám pillanantot a www.photostar.hu jóvoltából

Szilágyi László kiadóvezető köszönti a vendégeket

A középkorú házaspárral (középen Ónodi Eszter és Kocsis Gergely) minden megtörténik, ami egy lakásfelújítás során megtörténhet, sőt, még attól is több...

A Media12 kiadó munkatársai

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Villanyszerelők Lapja