Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Az NKM márkából MVM lett

2021. január 4. | VL online |  2450 |

Az NKM márkából MVM lett

2021. január 1-jétől új, egységes márkanévvel folytatja tevékenységét Magyarország harmadik legnagyobb vállalatcsoportja. Az új márka nem csupán új arculatot jelent, újévtől az NKM vállalatok elnevezéseiben is megjelenik, hogy az MVM Csoporthoz tartoznak.

2021. január 1-től MVM Energetika az MVM Magyar Villamos Művek új neve. Nem véletlen a változás, hiszen Magyarország harmadik legnagyobb, sikeres vállalatcsoportja az újévtől egységes márkanév alatt nyújtja szolgáltatásait. A cégcsoport tagjaként az NKM márka helyét is az új MVM veszi át, így a kapcsolódás a vállalatok elnevezéseiben is látszani fog.

A márkaváltást követően az NKM társaságok 4,2 millió ügyfelük számára immár MVM márkanévvel nyújtják az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokat, legyen szó energiáról, hálózatokról, e-mobilitásról, alternatív energiaforrásokról vagy a számos kényelmi szolgáltatásról. 

A társaságok ügyfelei felé a változások elsősorban az ügyfélszolgálatok, az online ügyfélszolgálat, a számlák és a weboldalak arculatában jelennek meg. Az arculat- és névváltáshoz kapcsolódóan az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nincsen. 

Az új, egységes MVM márka segít abban, hogy az ügyfelek és a köztudat számára átláthatóbbak legyenek a vállalatcsoport tevékenységei, kiemelten a szolgáltatók működése. Az NKM tagvállalatok cégnevei az alábbiak szerint módosulnak: 

Jelenlegi cégnév Új cégnév
NKM Nemzeti Közművek Zrt. MVM Services Zrt.
NKM Energia Zrt. MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.
NKM Oroszlányi Szolgáltató Zrt. MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt.
NKM Optimum Zrt. MVM Optimum Zrt.
NKM Plusz Zrt. MVM Otthon Plusz Zrt.
NKM Áramhálózati Kft. MVM Démász Áramhálózati Kft.
NKM Földgázhálózati Kft. MVM Főgáz Földgázhálózati Kft.
NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt.
NKM Mobilitás Kft. MVM Mobiliti Kft.
NKM Watt Eta Kft. MVM Watt Eta Hálózati és közvilágítási Szolgáltató Kft.
NKM Ügyfélkapcsolati Kft. MVM Ügyfélkapcsolati Kft.

A név- és márkaváltással a telefonszámok nem változtak meg, ugyanakkor a weboldal, valamint az online ügyfélszolgálatok elérhetőségei és a mobilapplikációk megújultak. Az új webcím: www.mvmnext.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÁramszolgáltatóEgyetemes szolgáltatóMVMNKM