Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Rendkívüli közlemény

2020. március 16. | VL online |  4562 |

Rendkívüli közlemény

A Villanyszerelők Lapja kiadója március 16-ától az alábbi intézkedéseket vezette be a koronavírus hazai terjedése, illetve annak megfékezése kapcsán.

A VL szaklap március lapszámát díjmentesen elérhetővé tesszük mindenki számára, hogy az esetleges karantén idején felszabadult időt a szakmai tudásuk növelésre, önmaguk képzésre tudják fordítani.

Regisztrációt és belépést (meglévő regisztráció esetén, csak belépést) követően korlátozás nélkül olvashatják a legújabb lapszámunk cikkeit online, illetve pdf-ben letölthetik.

A szaklap terjesztése továbbra is zavartalanul működik, előfizetőink megkapják postai úton a nyomdai lapszámokat és az összes eddig megjelent szakmai cikkhez online is hozzáférhetnek.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Rendszeresen kiküldött hírlevelünkben naprakész és érdekes híreket olvashat. A villanyszerelő szakmán belül is gyakran történnek hirtelen és meglepő dolgok, melyekről a hírlevélben időben értesül, hiszen szaklapunk havi megjelenése néha határt szab az aktualitásnak.

Feliratkozom

Szerkesztőségünkben a személyes ügyfélszolgálatot és személyes ügyintézést a fennálló vírusveszély ideje alatt megszüntetjük! A kiadó a mai nappal otthoni munkavégzéssel, online felületek használatával biztosítja munkatársainak a biztonságos és zökkenőmentes munkavégzés lehetőségét. A kiadó munkatársai ügyfélszolgálattal állnak rendelkezésükre mobiltelefon elérhetőségeinken munkaidőben és az info@villanylap.hu e-mail-címen.

Munkatársaink részére immunerősítő vitaminokat és kézfertőtlenítőket biztosítunk az otthoni higiéniai védekezéshez.

Számlázási rendszerünket teljes mértékben átállítottuk digitálisra, így e-számlát vagy pdf-be mentett számlákat küldünk partnereinknek a kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt, de utólag – igény esetén – papír alapon is átadjuk a számlákat.

Felhívjuk az épületvillamossági területen dolgozók figyelmét, hogy kiadónk honoráriummal díjazza a szaklapunkban megjelenő cikkek íróit, ezért arra kérünk minden szakembert, akinek a helyzetből adódóan felszabadul ideje, hogy tapasztalatát, szakértelmét használja a tudásának átadására – ezzel kapcsolatban keresse szerkesztőinket.

A honlapunkon és a Facebook-oldalunkon továbbra is aktuális hírekkel informáljuk olvasóinkat a szakmánkat érintő történésekről!

A kialakult helyzetben nagyon sok erőt és kitartást kívánunk a szakembereknek, hiszen az ő munkájuk kihatással van az alapellátásra, még karantén idején is szükségesek a hibaelhárítások, javítások, amik elengedhetetlenek mindannyiunk számára. Bízunk benne, hogy a bevezetett korlátozások minél hamarabb feloldódnak, a vírusfertőzés visszaszorul és minden szakember zavartalanul folytathatja életét!

Jó egészséget és kitartás kívánunk a kiadónk minden munkatársa nevében!

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Villanyszerelők Lapja