Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Tavaszi villamosszakmai események

| |  1524 |

Tavaszi villamosszakmai események

A tavasz érkeztével ismét rangos szakmai rendezvények sora kerül lebonyolításra, összefoglaló cikkünkben ezeket gyűjtöttük csokorba.

Félidőben az InfoShow

Idén is folytatódik a villanyszerelőknek szóló országjáró szakmai konferenciasorozat, amelynek 2019/2020-as évada az új Országos Tűzvédelmi Szabályzatot állítja fókuszba a villamos eredetű tűzkárok megelőzése és csökkentése érdekében. A független szakemberek és céges előadók az új OTSZ előírásainak bemutatásán túl, az ehhez kapcsolható új technológiák, új szabványok szerinti szerelési megoldásokról szóló előadásokkal segítik a naprakész tudás megszerzését.
Az évadból hátralévő időpontok és helyszínek:

  • 2020. február 18. Pécs
  • 2020. március 3. Kecskemét
  • 2020. március 17. Zalaegerszeg

Érdekel

Pollack Expo 2020

2020. február 27-28-án ismét találkoznak Magyarország legjelentősebb építőipari, épületgépész, informatikai, villamosipari és környezetvédelmi szereplői Pécsett a Pollack Expón, amely a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának szervezésében valósul meg. A rendezvény helyszíne ezúttal is az Expo Center (Pécs, Megyeri út 72.).

Érdekel

Light + Building 2020

2020. március 8. és 13. között kerül megrendezésre Frankfurtban a 20. születésnapját ünneplő nemzetközi épületvillamossági szakvásár, a Light + Building. A kiállításra nem csak villanyszerelőket, hanem mérnököket, kereskedőket és az ágazat összes szereplőjét várják a szervezők. A közel 2800 kiállító, több mint 70%-a külföldről érkezik Németországba, hogy bemutassa legújabb termékeit, fejlesztéseit a szakmai közönség részére.

Érdekel

13. Sonepar Szakmai Nap

A Sonepar Magyarország Kft. immár 13. alkalommal rendezi meg a hazai villamos szakemberek és felhasználók számára országos szakmai rendezvényét. Idén már harmadik alkalommal a HUNGEXPO területén található „G” pavilonban. A Szakmai Napon több mint félszáz gyártó és forgalmazó mutatja be újdonságait az installáció, az energiaelosztás, az automatizálás, a világítástechnika, a kábelgyártás és egyéb speciális tevékenységek területéről. A rendezvény ideje alatt különböző programokkal valamint korlátlan étel- és italfogyasztással várják az érdeklődőket. Regisztráljon a rendezvényre, amelyre minden szakembert nagy szeretettel várnak 2020. március 13-án!

Érdekel

Schrack Információs Napok 2020

Melyek a villamos szakmát leginkább foglalkoztató kérdések? Milyen problémákkal kell nap, mint nap szembenéznünk Engedélyek, határidők, megoldások. Mi az aktuális helyzet a fogyasztásmérőhelyekkel? Hányszor kell módosítani egy elosztót átadás előtt?  Hogyan gyorsíthatjuk az elosztók helyszíni átalakítását? A hibaáramkapcsolók alkalmazási feltételei júliustól megváltoznak. Országszerte 9 helyszín, 14 előadás, helyszínenként sok 100 m² kiállítás, 6 előadó. szakmai előadások mellett korlátlan étel- és italfogyasztás várja az érdeklődőket.

Érdekel

VIBITE éves nagykonferencia

Rátai Attila a szervezője és előadója annak a villamossági konferenciának, hol ismét megvitatásra kerülnek a szakmát érintő kérdések, a problémákról nyíltan, a megoldásról konkrétan beszélve. Témák: Az MSZ HD 60364-4-41 új kiadása,  az OTSZ változásai, elektromos autók felülvizsgálata, építési és bontási területek, aggregátorok, kommunális létesítmények. Az időpont 2020. március 16.

Érdekel

Villanyszerelő Konferencia

Huszonharmadik alkalommal kerül sor a villamosszakma egyik megkerülhetetlen eseményére, a Villanyszerelő Konferenciára, amely az EMOSZ szervezésében valósul meg. A rendezvényre a Lurdy Házban kerül sor 2020. március 24-én.

Érdekel

EseményekInfoShowlight + buildingvibiteVillanyszerelő Konferencia