Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

20 éves jubileum Frankfurtban

Light + Building 2020

2019. november 20. | VL online |  1369 |

20 éves jubileum Frankfurtban

2020. március 8. és 13. között kerül megrendezésre Frankfurtban a 20. születésnapját ünneplő nemzetközi épületvillamossági szakvásár, a Light + Building.

A kiállításra nem csak villanyszerelőket, hanem mérnököket, kereskedőket és az ágazat összes szereplőjét várják a szervezők. A közel 2800 kiállító, több mint 70%-a külföldről érkezik Németországba, hogy bemutassa legújabb termékeit, fejlesztéseit a szakmai közönség részére. Még magyar vállalatok is kiállítanak, többek között: az ASM Security Kft., az IBV Hungária Kft., a GET Kft., a Keramix Hungary Kft., a Patinas Lámpa Kft., a Pont Light Kft. és a Tungsram Operations Kft.

A szervezők 3 fő kategóriára osztották a rendezvényt, amit figyelemfelkeltő jelzőkkel is elláttak, mint: „Connecting”, „Fascinating” és « Pioneering”. A látogatók ennek fényében az okosépületekkel, energiagazdálkodással, intelligens hálózatokkal és épületvezérléssel, e-mobilitással kapcsolatos termékekkel és ezeknek az összehangolt rendszereivel találkozhatnak.

Az úttörő szerepet a digitalizáció, a BIM-technológia, az épületfelügyeleti szenzorok és ezek monitorizálására készült szoftverek kapják. A futurisztikus fény és világítástechnikai termékek és lámpák felelősek a látogatók elkápráztatásáért, ahol a dizájn és a modern építészeti és épületgépészeti technológiák hatékony kombinációja is előtérbe kerül.

A szakvásár ideje alatt kerül megrendezésre Frankfurtban a Luminale utcai fényfesztivál, ahol az épületek mozgó fényjátékba borulnak, így még estére is garantált a káprázatos élmény!

A kiállítás hivatalos honlapja: www.light-building.com
A Light + Building hivatalos hazai képviselete: BD-EXPO Kft., www.messefrankfurt.hu

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Kiállításlight + buildingVilágítástechnika