Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ezt láttam – kontár megoldások

Olvasóink küldték

| |  10 121 |

Ezt láttam – kontár megoldások

A Villanyszerelők Lapjának az egyik legkedveltebb rovata az „Ezt láttam”, ahol minden hónapban, a lap 12-13. oldalán az olvasóinktól kapott elrettentő vagy éppen vicces megoldásokat bemutató fotókból közlünk válogatást.

Az évek alatt a szerkesztőségünkhöz beérkezett több ezer fotó jól reprezentálja a hazai ingatlanok villamos hálózatának leromlott, szakszerűtlenül kivitelezett, balesetveszélyes állapotát, egyben jelzi a korrekt szakmunkára való égető szükséget.

Ha a rovatunkban közreadott felvételekből sok jó példát nem is tudunk venni, legalább azt megtudjuk, hogyan ne csináljuk!

A kábelkötegelő mindenre (is) jó! (VL 2019/3.)
Beküldő: Végh József

A szerző úgy gondolta, hogy megoldja dugvilla nélkül a 63 A csatlakozását. (VL 2019/4.)
Beküldő: Csobai István

A kapcsoló a felső dugaljat kapcsolja, az alsóban mindig van áram. (VL 2019/5.)

Villámvédelmi összekötő egy nagyáruház épületében.  (VL 2019/6.)
Beküldő: Dubecz János

Sok minden elfér egy 63-as süllyesztett dobozban. (VL 2019/7-8.)
Beküldő: Rovó István

 Küldje be fotóit Ön is!

Fotózza le Ön is az élet- és vagyonbiztonságra veszélyes kivitelezéseket, kontár, vagy épp vicces megoldásokat, és rövid kommentárral küldje el szerkesztőségünknek az info@villanylap.hu címre. A „legjobb” felvételeket a Villanyszerelők Lapjában nyomtatásban is közreadjuk.

Borítóképen:  Egy étterem főelosztója valahol Ukrajnában. 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Független épületvillamossági szaklapként a hiteles szakmai újságírást tűztük zászlónkra. Előfizetésével kifejezheti elkötelezettségét az épületvillamosság és a minőségi újságkészítés iránt, egyúttal a mi munkánkat is támogatja. Az előfizetésre több konstrukciót kínálunk, hűséges olvasóinkat pedig kedvezményrendszerrel támogatjuk.

Érdekel az előfizetés

Ezt láttamOlvasói fotó

Kapcsolódó