Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Elköltözött a szerkesztőségünk

Zöld irodában a Media12 kiadó

| |  2292 | |

Elköltözött a szerkesztőségünk

Június elsejével a Villanyszerelők Lapja és társkiadványa, a VGF&HKL szerkesztősége új irodaházba költözött.

Az új címünk: 1033 Budapest, Vörösvári út 103.

Egyéb elérhetőségeink, e-mail-címeink, telefonszámaink nem változtak. A szerkesztőség új épülete a Bécsi út és Vörösvári út találkozásánál lévő közlekedési csomópontnál található, így számos tömegközlekedési járattal is gyorsan megközelíthető.

Az óbudai új iroda környezettudatos és egyben komfortos, a jelen és a jövő épületgépészeti megoldásait használja. A szerkesztőségben dolgozók megfelelő közérzetét a levegős hőszivattyú és a hőleadásról gondoskodó falfűtő-hűtő panelek és a központi hőcserélős szellőztető szolgálja. A friss levegőt és természetközeli érzést az élő zöldfalak biztosítják, míg a világításról, energiatakarékos LED-panelek gondoskodnak. A természetes fényt a padlótól, mennyezetig érő, modern alumínium nyílászárók biztosítják.

A munkaállomások közös térben helyezlednek el, ezzel is a támogatva a csapatmunkát. Egyes tereket üvegfalak választanak el és szintén üvegfülkék nyújtanak lehetőséget a bizalmasabb telefonbeszélgetésekhez. A szociális helységekben energiatakarékos öblítőtartályok, peremnélküli fajanszok teszik még gazdaságosabbá az üzemeltetést. A konyhában szűrt ivóvíz áll a kollégák rendelkezésére. A modern bútorok és élettér tervezésénél a praktikum a komfort és energiatakarékosság figyelembevételével, szelektív hulladékkezeléssel vált modern szemléletű munkahellyé.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Független épületvillamossági szaklapként a hiteles szakmai újságírást tűztük zászlónkra. Előfizetésével kifejezheti elkötelezettségét az épületvillamosság és a minőségi újságkészítés iránt, egyúttal a mi munkánkat is támogatja. Az előfizetésre több konstrukciót kínálunk, hűséges olvasóinkat pedig kedvezményrendszerrel támogatjuk.

Érdekel az előfizetés

Media12Villanyszerelők Lapja