Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Karácsonyi ajándékötletek villanyszerelőknek

2018. december 11. | Fülöp Miklós |  9384 |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Karácsonyi ajándékötletek villanyszerelőknek

Ha még nem tudja, hogy mit vegyen karácsonyra villanyszerelő párjának, barátjának vagy üzlettársának, íme tucatnyi ötlet, mellyel meglepheti szeretteit. Igyekeztünk olyan hasznos (és vicces) tárgyakat összeválogatni, amely minden villanyszerelő szívét megdobogtatja.

Volt Stick Bright - érintés nélküli feszültségkémlelő

Fény és hangjelzéssel, változtatható érzékenységgel és beépített LED lámpával rendelkező műszer. Működési feszültség tartományok: 100...1000 és 20...1000 V AC, érzékenység: A vezetőtől kb. 4 mm, illetve kb. 20 mm (230 V AC feszültségen), működési hőmérséklet: -10...+50°C, tömeg: 40 g (elemekkel), túlfeszültségkategória: CAT IV 600 V/CAT III 1000 V.

Ára: 4510 Ft

Érdekel

Vezeték nélküli (RF) dugaljkészlet

Kényelmesen, távolról szabályozhatja, hogy mely dugaljak legyenek feszültség alatt, így az azokhoz csatlakoztatott elektronikus eszközöket is távolról kapcsolhatja be-ki. A készlethez 3 db gyermekvédelemmel ellátott aljzat és 1 db távirányító tartozik. A távirányító hatótávolsága 25 méter. A szett tetszőleges számú további aljzattal bővíthető.

Ára: 4870 Ft

Érdekel

Villanyszerelős pólók és pulóverek

Immáron négy féle mintával érhetők el a villanyszerelőknek készült pólóink. A legújabb „repülő szerszámos” minta már nem csak fekete pólón, hanem szürkén is kapható, valamint kétféle pulóveren (fekete kapucnis és szürke magasított nyakú) is elérhető! A villanyszerelőknek készült pólókat és pulóvereket bátran ajánljuk karácsonyi ajándéknak is, hiszen vicces meglepetésként szolgálhatnak. Nézzen szét a webshopunkban, válasszon pólót és pilóvert!

Érdekel

Villáskulcsfülű bögre

Igazán stílusosan tudja minden szakemeber elfogyasztani a reggeli kávéját ebben a nem mindennapi bögrében. Melegen ajánlott!

Ára: 3390 Ft

Érdekel

Swiss Tool Classic multifunkciós szerszám

Nem hiányozhat egyik szerelő zsebéből sem egy ilyen mindenes szerszám. Van itt fémfűrész, fafűrész, fémreszelő, drótvágó, csavarhúzó, vágó, kombinált penge, drótvágó, üvegnyitó, konzervnyitó, kábelvágó, vezetéklehúzó, csőrös fogó, lyukasztó és sok más is.

Ára: 41 500 Ft

Érdekel

Nagy teljesítményű LED kézilámpa

A lámpa kiválóan alkalmas a munkaterület megvilágítására. Ütésálló kivitel, tölthető akkumulátorának köszönhetően akár 9 órán át képes világítani. Mágneses talpa miatt stabilan rögzíthető, pozícionálható.

Ára: 22 000 Ft

Érdekel

Villanyszerelő szerszámkészlet

A készlet tartalma: kombináltfogó (185 mm), telefonfogó (hajlított, 200 mm) szigetelő telefonfogó (225 mm), kábelvágóolló (165 mm), csupaszító kés pengevédővel + tartalék penge, vezetékcsupaszító-fogó (0,2-6 mm²), présfogó érvéghüvelyekhez (0,5-4mm²), műanyag szerszámos táskában vagy nélküle.

Ára: 128 387 Ft, táska nélkül 83 823 Ft

Érdekel

Szerszám toll

A szegnek, villáskulcsnak vagy csavarnak álcázott toll minden szaki mellényzsebében jól mutat. Ötletes, praktikus, mutatós – nem csak ezermestereknek.

Ára: 1990 Ft

Érdekel

Tusfürdő szerelőknek

A kifejezetten szerelőknek készülő vicces tusfürdővel élmény a zuanyzás és garantált a jó hangulat. Illata kellemes, uniszex. 

Ára: 1270 Ft

Érdekel

Leatherman Tread karkötő

Íme a világ első, csuklón hordható szerszámkészlete. Szemei szabadon variálhatóak, így a hossza és a funkciók is könnyedén testreszabhatók . A karkötőn megbújik lapos és pozidriv csavarhúzó, torx, imbuszkulcs, csavarkulcsok, penge, karbid üvegtörő tüske, csőkulcs adapter, négyszögkulcs és egy SIM-kártya kiszedő is.

Ára: 72 990 Ft

Érdekel

CATB35 ütés, por- és vízálló telefon

2300 mAh-s akkumulátor (30 nap készenléti idő), IP68 védelem: porálló, 1,2 m-ig, 35 percig vízálló, ütésálló, akár 1,8 m-es magasságból való leejtés, 4G hálózat, Nano SIM, 2.4” QVGA kijelző, 2MP-es kamera, 4GB ROM, 512 MB RAM (microSD kártyával bővíthető), FM rádió... 

Ára: 24 000 Ft

Érdekel

Villanyszerelők Lapja éves előfizetés

A karácsonyi ajándéktippek végére hagytuk a leghasznosabb meglepetést a Villanyszerelők Lapjára való éves előfizetést, amely minden elektromosiparban dolgozó szakembernek kiváló ajándék lehet. Rendelje meg a VL-t ajándékba ismerősének, hozzátartozójának, mi pedig küldünk Önnek egy tiszteletpéldányt, valamint egy kísérő utalványt, amit a karácsonyfa alá tehet. Adja le rendelését a webshopban, az utalvánnyal kapcsolatban pedig keresse kollégáinkat 06 (1) 450 0868-as telefonszámon.

Érdekel

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →