Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Repülő szerszámok és káromkodás előfordulhat!

Már pulóverek is kaphatók a megújult VL Shopban!

| |  3418 |

Repülő szerszámok és káromkodás előfordulhat!

Újabb pólóval bővült a VL villanyszerelőknek készült kollekciója, ezzel már négy különböző minta közül lehet választani. A legújabb pólóminta a villanyszerelési munkavégzéssel járó mellékhatásokra hívja fel a figyelmet.

További jó hír, hogy a legújabb „repülő szerszámos” minta már nem csak fekete pólón, hanem szürkén is kapható, valamint kétféle pulóveren (fekete kapucnis és szürke magasított nyakú) is elérhető! A villanyszerelőknek készült pólókat és pulóvereket bátran ajánljuk karácsonyi ajándéknak is, hiszen vicces meglepetésként szolgálhatnak. 

Amennyiben szeretne egy villanyszerelős pólót vagy pulóvert, nem kell mást tennie, mint a megújult VL Shopban kiválasztani a terméket, kitölteni a megrendelőlapot, megadni a kívánt méretet, megjelölni az átvétel módját és elutalni a termék(ek) árát, amit már bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthet.

A pólók megvásárolhatók önmagukban, ebben az esetben egy darab ára 3700 Ft, de lehetőséget kínálunk a Villanyszerelők Lapjára való előfizetéssel kombinált módon is, ebben az esetben egy póló ára 1200 Ft-ra csökken. A pulóverek ára 11 400 Ft, amely előfizetéssel együtt megvásárolva a felére, azaz 5700 Ft-ra csökken.

Az éves VL előfizetés keretében 10 lapszámot juttatunk el Önhöz postai úton.

A póló ára 3700 Ft, azonban ha éves Villanyszerelők Lapja előfizetéssel kombinálja, akkor a póló 1200 Ft-ba kerül.

Előfizetés + póló így 5500 + 1200, azaz 6700 Ft.

A pulóver ára 11 400 Ft, azonban ha éves Villanyszerelők Lapja előfizetéssel kombinálja, akkor a pulóver 5700 Ft-ba kerül.

Előfizetés + pulóver így 5500 + 5700, azaz 11 200 Ft.

ÉRDEKEL AZ AKCIÓS ELŐFIZETÉS

CSAK PÓLÓT VENNÉK

Az akciós ajánlat egy előfizetés mellé maximum két póló vagy egy póló és egy pulóver kedvezményes megvásárlását teszi lehetővé. Természetesen csak egy darab ruházati termék is választható. A kedvezmény a vásárlási folyamat végén, a fizetés előtt kerül érvényesítésre és levonásra.

Fontos információ, hogy az előfizetéssel kombinált póló- és pulóvervásárlásra az élő Villanyszerelők Lapja előfizetéssel rendelkezőknek is van lehetősége, ebben az esetben a lejárati dátumtól 1 évvel meghosszabbításra kerül az előfizetés.

Ha bármilyen kérdése felmerülne az ajánlattal kapcsolatban, kérjük, írja meg az info@villanylap.hu címre vagy hívja kollégánkat a 06 1 450-0868-as telefonszámon.

AkcióElőfizetésVillanyszerelők LapjaVL