Villanyszerelők Lapja

Pro Lumine Innovatív világítás tervezője 2018-díj

Felhívás

| |  1183 | |

Pro Lumine Innovatív világítás tervezője 2018-díj

Ismét Magyarország legjobb világítás-tervezőit keresik! A Világítástechnikai Társaság, a világítási szakmát tömörítő országos szervezet idén is meghirdeti a ’Pro Lumine Innovatív világítás tervezője 2018’ díjat. 

A díjat a MEE Világítástechnikai Társaság, a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozata és a Magyar Világítástechnikáért Alapítvány hozta létre. A LED-fényforrásoknak köszönhetően a világítástechnika területén forradalmi technológiaváltás tapasztalható, mely egyre korszerűbb innovatív és energiatakarékos megoldásokra ad lehetőséget a tervezők, gyártók, forgalmazók és világítási berendezések szerelésével foglalkozó vállalkozók számára. A pályázaton „funkcionális világítás”, „díszvilágítás”, „közösségi létesítmény világítás”, „sportvilágítás” és „látvány világítás" kategóriában anonim módon, jeligés pályázattal vehetnek részt a jelöltek. A verseny kétfordulós, az öt főből álló szakmai zsűri pedig szigorú szempontok szerint bírálja majd el a beérkezett pályaműveket.

A korszerű, innovatív, gazdaságos, illetve szakmailag is helyesen kidolgozott tervek kerülhetnek csak a második fordulóba. A díjak átadására a Lux et Color Vespremiensis Konferencián kerül majd sor 2018. október 11-én Veszprémben. 

ÉrdekességVilágítástechnika