Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

A Villanyszerelők Lapja is kiállít a Construmán!

Előfizetőinknek belépőt biztosítunk!

2018. április 10. | VL online |  1455 |

A Villanyszerelők Lapja is kiállít a Construmán!

Április 11–15. között, szerdától vasárnapig kerül megrendezésre a legnagyobb hazai építőipari szakkiállítás a Hungexpo vásárközpont területén, ahol személyesen is találkozhatnak kiadónk munkatársaival, hiszen a D pavilon 102-es standon egy különleges szakmai Kalandparkkal várunk mindenkit.  

A standunk érdekessége, hogy szaklapjaink mellett számos interaktív „játékkal” várjuk az érdeklődőket. Lesz tűzlavina, csőtűzés, napenergia-mérés, rendszertisztítás, hegesztő szimulátor és még számos érdesség.

Igazi kuriózumként egy elektromobilitást bemutató szigetet is berendeztünk. A Nissan jóvoltából megtekinthető egy világon egyedülálló elektromos hűtőkocsi és a hétvégén tesztevezetésre is lehetősége lesz, aki szeretné kipróbálni az új Nissan Leaf elektromos autót.  További érdekességként – a TGA Team jóvoltából – elektromos kerékpárt és elektromos robogót is szemügyre lehet venni a standunkon – üde színfoltként az építőipari termékek között.

A legfrissebb VGF szaklapot, a Villanyszerelők Lapját és a Magyar Energetika egy-egy lapszámát díjmentesen megkapja mindenki, aki a standunkhoz látogat.

Várjuk Önöket sok szeretettel a standunkon!

Belépőjegy

Az érvényes előfizetéssel rendelkező olvasóinknak díjmentes belépőt is biztosítunk (a készélet erejéig). Az első 100 jelentkező előfizetőnk személyesen veheti át szerkesztőségünkben a belépőjegyet, amivel díjfizetés nélkül a beléphet a Construmára.

Belépőigénylés a Construmára

Kérjük, csak akkor töltse ki az alábbi igénylőt, ha ön előfizetőnk.

Név:

Telefon:

E-mail cím:

A jegyek 2018. április 12-én és 13-án, 8-17 óra között vehetők át a szerkesztőségben: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 90. I/16. (18-as kapucsengő) 
Telefon: 06 (1) 450-0868

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Construma

Kapcsolódó

Indul a Construma konferencia regisztrációja

Indul a Construma konferencia regisztrációja

A kiállítás pavilonjai megteltek és a szakmai programok is összeálltak