Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Indul a Construma konferencia regisztrációja

A kiállítás pavilonjai megteltek és a szakmai programok is összeálltak

| |  937 |

Indul a Construma konferencia regisztrációja

A kiállítók és szervezők már gőzerővel készülnek az április 11-15. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban megrendezésre kerülő eseményre. A héten elindul a kiállítás honlapján a szakmai regisztráció is. A gépkocsival érkező látogatókat már elektronikus töltő is várja a parkolóban!

Számos program várja a szakembereket az idei évben is a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor első három napján. Az elsősorban szakembereknek szóló napokon (április 11-13.) informálódhatnak, felmérhetik az újdonságokat, tárgyalhatnak a cégekkel, üzleteket köthetnek és persze továbbképezhetik magukat a szakmai napokra koncentrált előadásokon.

Már hagyományosnak mondható, hogy a Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Építész Kamara saját képzést is tart itt.

Április 11-én, a kiállítás első napján a Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara szervezésében Fűtési rendszerek hidraulikája címmel tartanak kötelező szakmai továbbképzést a CONSTRUMA kiállításon a gépészmérnökök számára. A második napon az építészettel kapcsolatos mérnöki téma kerül majd

Idén is lesz SMART CITY konferencia: a városüzemeltetési technológia magyarországi lehetőségeiről. A D pavilonban működik majd Kormányzati tanácsadó sziget, és a VGF Központ „Robbants fel magad! épületgépészeti kalandparkja is ismét várja az érdeklődőket.

A részletes konferenciaprogram, mely folyamatosan frissül és bővül a részletes programokkal, a kiállítás honlapján megtalálható. A konferenciákra március közepétől lehet regisztrálni.

VÁLTOZÁS a szakmai regisztrációban!

Felhívjuk a konferenciára (vagy a kiállításra szakmai látogatókét) regisztrálók figyelmét, hogy 2018-ban a CONSTRUMA kiállítási csokorra illetve a konferenciákra történő online regisztrálást követően kedvezményes, 1500 Ft-os belépőjegy vásárlására jogosultak online előre vagy a regisztrálást követően kapott visszaigazolással a helyszínen a pénztárakban.

Szakmai tárlatvezetés is várja majd a látogatókat, melyek közül az egyik kifejezetten a gépészetről, automatizálásról szól az építészeknek.

Újdonság a Vásárközpont parkolójában! – elektromosautó-töltőállomás

Kiállítónk, a Schneider Electric az energiamenedzsment és automatizálás nemzetközi szakértője különös figyelmet fordít az elektromos autózás tömeges elterjedésére, és támogatja a megfelelő és egyben korszerű töltési infrastruktúra kialakítását.

Ennek egyik eredményeként helyeztek üzembe a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén EVLink Parking elektromosautó-töltőállomásokat, melyek használatával nem csupán az elektromos járművek tulajdonosai járnak jól.

A töltők ugyanis egyrészt egy hatékonyabb töltési infrastruktúrához járulnak hozzá, másrészt közvetve hatással vannak Budapest levegőjének minőségére, és ezzel a klímavédelemhez kapcsolódó célkitűzések elérését is szolgálják.

CONSTRUMA csokor nyitva tartás:  április 11-15., naponta 9-től 18 óráig (vasárnap 17 óráig)

Bővebb információ

ConstrumaKiállítás