Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Tube és wire Düsseldorfban: fémipari csúcstalálkozó

2018. március 13. | Kósa Krisztina |  1050 |

Az alábbi tartalom archív, 6 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Tube és wire Düsseldorfban: fémipari csúcstalálkozó

2018. április 16-20-a között rendezik meg a düsseldorfi vásárközpontban a wire Nemzetközi Huzal- és Kábelipari és a Tube Nemzetközi Csőipari Szakvásárt, hogy bemutassák a két ágazat innovatív technológiáit, új gépeit és szolgáltatásait.

Az iparágak megközelítőleg 2600 kulcsfontosságú szereplője találkozik majd 16 vásárcsarnokban, mintegy 110 000 négyzetméternyi kiállítási területen. Nem kevesebb, mint 70.000 nemzetközi szakmai látogatót várnak. A wire-n a huzalgyártó és -feldolgozó gépeket, berendezéseket, szerszámokat és gyártástechnológiai segédanyagokat, alapanyagokat, különféle huzalokat és kábeleket vonultatják fel, és természetesen nem hiányozhatnak a mérés-, szabályozás- és vezérléstechnika újdonságai sem.

Az üvegszálas kábelek előtérbe kerülnek, hiszen az energetikában, az építőipari és kommunikációs ágazatban is egyre gyorsabban terjednek az üvegszálas megoldások.

A Tube vásár eközben a csövekre koncentrál, vagyis csőgyártó, -megmunkáló és -feldolgozó gépek, valamint alapanyagok, csövek és karmantyúk várják a kiállításra kilátogatókat.

A két rangos düsseldorfi kiállításon idén négy magyar kiállító is részt vesz. Az ISD Dunaferr visszatérő kiállítónak számít ezen a rendezvényen, a BorsodChem idén először vesz részt, a BogdányPetrol és a MOLTECH pedig szintén tapasztalt, visszatérő kiállítóknak számítanak a düsseldorfi vásáron.

wire - információk 

Tube - információk

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Kiállítás