Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Október 26-án Debrecenben folytatódik az InfoShow

Az Alföldön halad keresztül az épületvillamossági országjárás

2017. október 20. | VL online |  1448 |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Október 26-án Debrecenben folytatódik az InfoShow

Az InfoShow soron következő, debreceni állomásán – mint ahogyan azt már megszokhatták az érdeklődők –, amellett, hogy naprakész információkkal és szakmai aktualitásokkal gazdagodhatnak a résztvevők, itt mutatkozik majd be először a programsorozat legújabb eleme is, az InfoShow Workshop.

A rendezvénysorozat debreceni állomásán, amellett, hogy a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját a legfrissebb újdonságokkal és tudnivalókkal igyekeznek majd ellátni a meghívott vendégelőadók, az érdeklődők megismerkedhetnek az ipari elektronika területén elérhető, legmodernebb tűzvédelmi megoldásokkal, a különböző okos eszközökkel vezérelhető villanyszerelési megoldásokkal, továbbá a legkorszerűbb villamoskötési eljárásokba is betekintést nyerhetnek és segítséget kaphatnak a megfelelő túlfeszültség védelmi készülék kiválasztásában is.

Az október 26-i napon, előadást tart majd többek között az okos mérés témakörében a Hensel Hungária Kft., amelyet az alábbi betekintéssel szeretnénk a figyelmükbe ajánlani:

 „Azért esett erre a témára a választásunk, mert úgy tapasztaljuk, hogy bár a smart metering fogalma a mindennapokban sokat forgó fogalom, mégis igen kevesen értik és tudják, hogy mit is takar ez az elnevezés valójában. Ezeken kívül biztos kapcsolódási pontot is jelent a Hensel tevékenységéhez, hiszen a villamos fogyasztásmérés területén a fogyasztásmérő szekrények vonatkozásában a Hensel szekrények mások által is „követendő” etalonnak számítanak.”

 A szakma szakértői krémjének előadásai mellett pedig, október 27-én először kerül majd megrendezésre az „InfoShow Workshop – Ismerd meg, próbáld ki és nyerj!” jelmondatú, gyakorlati műhelytitkokba betekintést nyújtó programja. Ennek keretében, a bemutatott szerelési megoldások rögtön kipróbálhatóak is lesznek és bárki számára adottá válik a lehetőség, hogy a „Nap szerelője”cím várományosa legyen és akár hazavihesse az ezért járó értékes ajándékokat is.

Tervezett időpontok és helyszínek:

  • 2017. 10. 26. Debrecen
  • 2017. 11. 07. Szeged
  • 2017. 11. 21. Győr
  • 2017. 12. 05. Zalaegerszeg
  • 2018. 02. 08. Budapest
  • 2018. 02. 20. Pécs
  • 2018. 03. 06. Veszprém
  • 2018. 03. 20. Kecskemét

A hallgatóság számára a részvétel – előzetes online regisztráció esetén – díjtalan. Jelentkezés és további információk a rendezvénysorozat honlapján, a www.infoshow.hu címen érhetők el.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpületvillamosságEseményekInfoShowVillanyszerelés

Kapcsolódó

Itt van az ősz, újra országjárásra indul az InfoShow

Itt van az ősz, újra országjárásra indul az InfoShow

Biztonságos villanyszerelés – energiahatékony megoldások