Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Itt van az ősz, újra országjárásra indul az InfoShow

Biztonságos villanyszerelés – energiahatékony megoldások

2017. szeptember 7. | VL online |  3219 |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Itt van az ősz, újra országjárásra indul az InfoShow

Az InfoShow célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse és útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

Épületvillamossági témájú szakmai országjárás, ahol a piac meghatározó cégeinek képviselői segítségével bővíthetjük az ismereteinket az üzemeltetés, tervezés, kivitelezés területein, előzetes regisztráció esetén díjmentesen – röviden így foglalható össze a hetedik szezonját megkezdő InfoShow lényege.

A 2017-2018-as szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., ELMON Hungária Kft., Legrand Zrt. mellett az Eaton Industries Kft. -vel  bővül az előadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről, hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

A 7. évadába lépő InfoShow új programelemmel gazdagodik, InfoShow Workshop néven, amelynek keretei között nem csak megismerni és kipróbálni lehet egy-egy szerelési megoldást, hanem nyerni is, ugyanis a „Nap szerelője” értékes ajándékokkal fog távozni.

A Workshop azzal a szándékkal jött létre, hogy olyan megoldások, technológiák kerüljenek bemutatásra, amelyek jól kapcsolódnak az InfoShow aktuális tematikájához, a hatékony szereléshez és ahol a fő cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.

Tervezett időpontok és helyszínek:

  • 2017. 10. 10. Miskolc
  • 2017. 10. 26. Debrecen
  • 2017. 11. 07. Szeged
  • 2017. 11. 21. Győr
  • 2017. 12. 05. Zalaegerszeg
  • 2018. 02. 08. Budapest
  • 2018. 02. 20. Pécs
  • 2018. 03. 06. Veszprém
  • 2018. 03. 20. Kecskemét

A hallgatóság számára a részvétel – előzetes online regisztráció esetén – díjtalan. Jelentkezés és további információk a rendezvénysorozat honlapján a www.infoshow.hu címen érhetők el.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

ÉpületvillamosságEseményekInfoShowVillanyszerelésVillanyszerelési anyagok