Villanyszerelők Lapja

Hamisítják a villanyszerelős pólókat!

| |  3122 | |

Hamisítják a villanyszerelős pólókat!

Mi sem jelzi jobban a villanyszerelőknek készült pólónk sikerét, hogy már a hamisítványok is megjelentek!

A pólónyomtatás, napjaink egyik talán legintenzívebb önkifejező eszköze. A mindent elárasztó grafikai minták sokszor hordoznak humoros, vagy akár komoly életigazságokat közvetítő üzeneteket, amely lehetőség mellett, a Villanyszerelők Lapja sem mehetett el szó nélkül. Az elmúlt években több pólógrafikát is készítettünk, amelyek töretlen népszerűséggel fogynak, akár önmagában, akár előfizetéssel kombinált módon.

Azonban szomorúan tapasztaltuk, hogy az egyik mintánk olyannyira megtetszett valakinek, hogy a grafikát engedély nélkül felhasználva, saját csatornán kezdte meg az értékesítését. A grafika és a szövegezés a kiadónk szellemi tulajdona, amely jogsértésre felhívtuk a Pamutboyz Kft. figyelmét.

Abból kiindulva, hogy a „koppintott” és módosított pólót drágábban kínálják, illetve, hogy a minta a módosítássokkal inkább gyengült (mit keres egy csőfogó a villanyszerelőnél?), mintsem erősödött, nem számíthatnak a hamisítók nagy sikerre. 

Szeretnénk felhívni az olvasóink figyelmét arra, hogy a VL Shopban továbbra is elérhetők az „eredeti” pólók, amelyet még olcsóbban is kínálunk, mint a kalózok. A VL-től megvásárolva egy póló ára 3500 Ft, míg előfizetéssel kombinálva 1050 Ft.  

VillanyszerelőVL

Kapcsolódó