Villanyszerelők Lapja

Villanyszerelési óradíjak – a szakmunka értéke

| |  7002 | |

Villanyszerelési óradíjak – a szakmunka értéke

Újabb póló került a VL szaklap villanyszerelőknek készült kollekciójába, így már három minta közül lehet választani. A legújabb minta villanyszerelési óradíjak témában tart görbe tükröt és vicces módon tudatosítja a szakmunka valós értékét.

Amennyiben szeretne egy „Villanyszerelési óradíjak” pólót, nem kell mást tennie, mint a VL Shopban kiválasztani a terméket, kitölteni a megrendelőlapot, megadni a kívánt méretet, megjelölni az átvétel módját és elutalni a termék(ek) árát, amit már bankkártyás fizetéssel is kiegyenlíthet.

A póló megvásárolható önmagában, ebben az esetben egy termék ára 3500 Ft, de lehetőséget kínálunk a Villanyszerelők Lapjára való előfizetéssel kombinált módon is, ebben az esetben egy póló ára 1050 Ft-ra csökken. Az éves előfizetés keretében 10 lapszámot juttatunk el Önhöz postai úton. Hogy miért érdemes előfizetni a VL szaklapra, arról itt írtunk bővebben.

A póló ára 3500 Ft, azonban ha éves Villanyszerelők Lapja előfizetéssel kombinálja, akkor a póló 1050 Ft-ba kerül. Előfizetés + póló így 4850 + 1050, azaz 5900 Ft.

Érdekel az akciós előfizetés

Csak pólót vennék

Az akciós ajánlat egy előfizetés mellé egy póló megvásárlását teszi lehetővé.

Fontos információ, hogy az előfizetéssel kombinált pólóvásárlásra az élő Villanyszerelők Lapja előfizetéssel rendelkezőknek is van lehetősége, ebben az esetben a lejárati dátumtól 1 évvel meghosszabbításra kerül az előfizetés.

Ha bármilyen kérdése felmerülne az ajánlattal kapcsolatban, kérjük, írja meg az info@villanylap.hu címre vagy hívja kollégánkat a 06 1 450-0868-as telefonszámon.

AkcióVillanyszerelők LapjaVL