Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Október 10-én Miskolcon rajtol az InfoShow

Szakmai országjárás épületvillamossági témában

2017. október 4. | VL online |  1036 |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Október 10-én Miskolcon rajtol az InfoShow

A rendezvényen a piac meghatározó cégeinek képviselői segítségével bővíthetjük az ismereteinket (előzetes regisztráció esetén díjmentesen) az üzemeltetés, tervezés, kivitelezés területein.

Az InfoShow célja, hogy naprakész információkkal segítse a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját, és az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről, hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

A nap során hallható lesz többek között a C+D Automatika Kft előadása is, melyet az alábbi sorokkal ajánlunk az érdeklődők figyelmébe:

„Az évek során megszerzett tapasztalataink alapján látjuk, hogy melyek azok a hibavédelmi (érintésvédelmi) mérések, amik a legtöbb fejtörést okozzák a felülvizsgálóknak és milyen félreértések, tévhitek vannak a felülvizsgálatokkal kapcsolatban. Ezekre a problémákra szeretnénk rávilágítani előadásunkkal, mindig egy az életből »ellopott« esetet kielemezve ismertetni a szabványos és biztonságos megoldást.” (C+D Automatika Kft.)

Az InfoShow Workshop keretei között nem csak megismerni és kipróbálni lehet egy-egy szerelési megoldást, hanem nyerni is, a „Nap szerelője” ugyanis értékes ajándékkal távozik majd. A Workshopon olyan megoldásokat, technológiákat mutatnak be, amelyek jól kapcsolódnak az InfoShow aktuális tematikájához, a hatékony szereléshez és ahol a fő cél az eszközökkel való tényleges gyakorlás.

InfoShow időpontok és helyszínek:

  • 2017. 10. 10. Miskolc
  • 2017. 10. 26. Debrecen
  • 2017. 11. 07. Szeged
  • 2017. 11. 21. Győr
  • 2017. 12. 05. Zalaegerszeg
  • 2018. 02. 08. Budapest
  • 2018. 02. 20. Pécs
  • 2018. 03. 06. Veszprém
  • 2018. 03. 20. Kecskemét

A részvétel ingyenes, előzetes online regisztráció esetén.
Jelentkezés és további információk a rendezvénysorozat honlapján érhetők el.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

EseményekInfoShowVillanyszerelési anyagok

Kapcsolódó

Itt van az ősz, újra országjárásra indul az InfoShow

Itt van az ősz, újra országjárásra indul az InfoShow

Biztonságos villanyszerelés – energiahatékony megoldások