Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Tesla vs. Faraday

2016. október 28. | Lantos Tivadar |  1872 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Tesla vs. Faraday

Ismét van mitől tartania a Teslának, a jóslatok szerint méltó ellenfélre talál a Faraday Future autójában.

Egyre több szereplős lesz az elektromos autók iparága, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a legújabb versenytárs érkezésének a híre. Ha minden igaz, a 2017. januári CES keretében végre megismerhetjük a Tesla egyik legnagyobb riválisának tartott elektromos autót, a Faraday Future koncepcióját. A Faraday már régóta borzolja a publikum érdeklődését új fejlesztésével, de annak bemutatásáról egészen ez idáig hallgatott. Azért most sem mondhatjuk, hogy a Faraday bő szárra engedte a tájékoztatást, hiszen mindössze egyetlen rövid Twitter posztot jelentettek meg. Az autó kinézetéről, tulajdonságairól még semmilyen adatot nem közöltek, teljes titok övezi a jövevényt. Természetesen arra nem számíthatunk, hogy az első slusszkulcsokat már jövőre ki is osztják. Nagy valószínűséggel minimum 1-2 év még kell ahhoz, hogy az első Faraday autók megjelenjenek az utakon.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

E-mobilitásElektromos autó