Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Videó

2016. április 18. | Villanyszerelők Lapja |  3819 |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Beágyazott videóink a lapban megjelenő cikkekhez kapcsolódva kínálnak mozgóképes tartalmat. A videók a cikkek elolvasásával együtt adnak teljes képet az adott témában, ezért minden esetben javasolt a cikkek megismerése.

2016/6

A videó a Villanyszerelők Lapja 2016/5 lapszámában olvasható „Életveszélyes éjjeli lámpa a barkácsboltból” című cikk illusztrálására készült. Olvassa el a cikket!

Életveszélyes éjjeli lámpa

 2016/5

Az alábbi két videó a Villanyszerlők Lapja 2016/5 számában megjelent "Nanocsoda és az életveszélyes marketing" című cikkhez kapcsolódik. Kérjük olvassa el a cikket.

Víz alatt működtetett izzólámpa és fúrógép

A felvétel egy kiállításon készült, ahol a kiállító egy nanotechnológiás spraykészítmény szigetelő hatását kívánta bizonyítani a víz alá merített – a szerrel kezelt – elektromos eszközökkel.

Figyelem! A videóban látható "mutatvány" bemutatása óriási felelőtlenség, annak megismétlése életveszélyes és szigorúan tilos!

Nanocsoda

A videó a Villanyszerlők Lapja 2016/5 számában megjelent "Nanocsoda és az életveszélyes marketing" című cikk illusztrálásához készült a Műegyetem Fizikai Intézetének laboratóriumában.

A videón látható kísérlet kontrollált körülmények mözött, nagy körültekitéssel került elvégzésre! Tilos és életveszélyes a kísérletet megismételni!

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 7990 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →

 

Videó