Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Fűtéstechnika július 1-je után – szakmai nap az ErP rendeletek fényében

2016. március 17. | Fülöp Miklós |  2710 |

Az alábbi tartalom archív, 8 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Július 1-e újabb fontos dátum lett az épületgépész szakemberek életében, az ErP rendelet jelentős változásokat hoz, hozott immár a fűtéstechnika világában is. Az energia hatékonyság, az energiatakarékos működés szemlélete alapjában változtatja me...

Július 1-e újabb fontos dátum lett az épületgépész szakemberek életében, az ErP rendelet jelentős változásokat hoz, hozott immár a fűtéstechnika világában is.

Az energia hatékonyság, az energiatakarékos működés szemlélete alapjában változtatja meg Európa gondolkodását. A szivattyúk, a villanymotorok, a légkezelő berendezések már átestek ezeken a változásokon. A kazánok életében is elérkezni látszik a céldátum, éppen ezért a szakembereknek tisztában kell lennie a piac reakcióival.

Az ErP változás társadalmi hatásainak következményét mind a szakmának, mind pedig a törvényhozóknak lojálisan kell kezelnie. Szükség van az egységre, és a felek közötti állandó párbeszédre, mert hazánkban a gázfelhasználóknak egy teljes szemléletváltáson kell keresztül vergődniük magukat. A szakemberek részéről a megfelelő tájékoztatás elsődleges, hiszen a szakmai információikkal segíteni tudják a fogyasztókat a helyes döntésben.


Fűtéstechnika július 1-je után

Időpont: 2016. március 22., kedd
Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
(1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Program:
•    9.00 Regisztráció és köszöntés
•    9.30–10.20 Az ErP Rendeletek gyakorlati megvalósulása a bevezetést követően és a türelmi időszakban, valamint mi várható július 1. után – Versits Tamás, Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesülete (MGVE)
•    10.20–11.10 Alacsony hőmérsékletű hőleadó rendszerek – Kiss István, Merkapt Zrt.
•    11.10–11.30 Kávészünet
•    11.30–12.10 Kettős kondenzációs kazánok felépítése, valamint hatékonyságuk külön és csomagban – Misinkó Sándor, HAJDU Zrt.
•    12.10–13.00 Új kondenzációs és hibrid megoldások az ErP rendelet bevezetése után – Buczkó Tihamér, Ariston Thermo Hungária Kft.
•    13.00–13.40 Ebédszünet
•    13.40–14.30 Előadás egyeztetés alatt
•    14.30–15.00 Az ErP hatásai a kereskedelemre – Szilágyi László, Merkapt Zrt.
•    15.00–15.15 Nyereményjáték (az előadással kapcsolatosan feltett kérdések helyes megválaszolásáért értékes szakmai ajándékok a résztvevő cégek felajánlásával)

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Online jelentkezés itt: http://www.vgfkepzes.hu/futestechnika-julius-1-je-utan/
Csatlakozzon Facebook-eseményünkhöz!

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →