Villanyszerelők Lapja

Legrand zárható informatikai aljzatok

A Legrand strukturált kábelezési rendszerei teljes körű megoldást kínálnak minden felhasználói környezetbe.

| |  1074 | |

Az alábbi tartalom archív, 5 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A kínálatban megtalálható fali kábelek, a különböző méretű rack szekrények, patch panelek és egyéb kiegészítők, valamint végpontok segítségével Cat5e, Cat6 vagy akár Cat6A-s hálózat is kiépíthető, mely az elvárt megbízhatóságot, egyszerű telepítést és magas teljesítményszintet biztosítja.

A strukturált rendszer új és egyedi megoldásai közé tartozik a zárható Program Mosaic végpont, amely egy lezárható mechanikus redőnnyel, illetéktelenektől védi a strukturált hálózatot olyan helyeken, ahol többen is megfordulnak.

A termék alkalmazható olyan esetekben is, amikor azt szeretnénk elérni, hogy egy fixen csatlakoztatott és fontos IP összeköttetést ne tudjanak illetéktelenek megszakítani, pl. hálózati nyomtatók, Wi-fi access pointok, vagy bérelt vonali fix összeköttetések mechanikus védelmére kiválóan alkalmas a zárható Legrand végpont. A végpont mellett zárható patch panel blokk is megtalálható a kínálatban, amellyel a rack szekrényben alakíthatnak ki magasabb fokú védelmet az IT managerek.

A biztonsági RJ45-ös aljzatok nyitásához mindkét esetben egy speciális kulcs szükséges.