Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Több mint 15 ezren cserélhetik a hűtőt

2015. február 12. | Lantos Tivadar |  1697 |

Az alábbi tartalom archív, 9 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Több mint 15 ezren cserélhetik a hűtőt

A hétvégén 15 812 pályázó kaphatta meg az Otthon Melege Program keretében meghirdetett háztartási nagygépek energia megtakarítást eredményező cseréjére vonatkozó támogatói okiratot.

A 794,1 millió forintos keretösszegű alprogramban a háztartások vissza nem térítendő, állami támogatással, 30-40 ezer forinttal csökkentett vételáron szerezhetnek be új, magas energiahatékonyságú hűtőt vagy fagyasztót – írták.

A nyertes pályázók listája régiós bontásban a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. holnapján érhető el. A támogatói döntéssel rendelkező pályázók a döntésről szóló értesítő levelet és a támogatói okiratot az ÉMI Nonprofit Kft. pályázói portáljára bejelentkezve, korábban megadott ügyfélkapus e-mail-címük használatával tudják letölteni.

A pályázatokat a benyújtás sorrendjében, folyamatosan dolgozzák fel. A benyújtott pályázatok befogadásáról vagy kizárásáról minden esetben értesítést kap a pályázó. A befogadott pályázatokat az értékelői javaslatok alapján rangsorolják, ezután azok régiónkénti csoportosításban kerülnek a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz.

A beérkezett pályázatok teljes körű feldolgozása várhatóan 2015. március végéig lezárul. Mivel a feldolgozással kapcsolatos kommunikáció elektronikus úton történik, a pályázóknak érdemes folyamatosan ellenőrizniük a pályázatban megadott e-mail fiókot – közölte a tárca.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →