Barion Pixel

Villanyszerelők Lapja

Ismét LED konferencia Budapesten

2014. január 7. | Fülöp Miklós |  2142 |

Az alábbi tartalom archív, 10 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A Világítástechnikai Társaság 2014. február 4-5-én rendezi meg az V. LED Konferenciát Budapesten. Az elmúlt években a LED-ek gyártása és alkalmazása területén lezajlott gyors technológiai fejlődés számos kérdést vet fel a világítástechnikával fogla...

A Világítástechnikai Társaság 2014. február 4-5-én rendezi meg az V. LED Konferenciát Budapesten.

Az elmúlt években a LED-ek gyártása és alkalmazása területén lezajlott gyors technológiai fejlődés számos kérdést vet fel a világítástechnikával foglalkozók részéről:

- A megszerzett tapasztalatok vajon alátámasztották a szakmai koncepciókat és a széles közönség csodavárását?

- A megfogalmazott kételyeink, avagy optimizmusunk került előtérbe?

- Hol tart ma a LED-es világítás szabályozása?

- Vajon történtek-e előrelépések ezen a téren, a szakmabeli, vagy akár az egyszerű felhasználó számára?

- Az előítéleteink, vagy múltbéli tapasztalásaink szabnak gátat egyes megoldások pozitív megítélésének?

- A beruházások uniós támogatási rendszerében mennyiben számít a műszaki megoldás „jósága”, „időtállósága”?

- Létezik-e szakmai felelősség?

Számos kérdést tehetünk még fel, de a válaszok nem mindig és nem mindenkinek kedvezőek. Az üzleti érdekek, az energiahatékonyság köntösébe bújtatott korszerűsítések nem minden esetben hozzák meg azt az eredményt, amit a szakemberek joggal elvárhatnának. A LED konferencia sorozat 2010-ben azzal a céllal indult, hogy egy új technológia fejlődését, alkalmazását nyomon követve, a világítástechnika tudományába is bevezesse a konferencia résztvevőit, illetve a már megszerzett tudást elmélyítve, tudatos piaci szereplőkkel együtt vehesse fel a versenyt az energiaracionalizálás, a korszerűsítések területén.

Ennek jegyében invitálunk minden kedves érdeklődőt az V. LED Konferenciára függetlenül attól, hogy a LED-ekkel milyen szempontból foglalkozik. A konferencián mind elméletben, mind a gyakorlatban megismerhetjük a legújabb fejlesztéseket és alkalmazási módokat.

Szakítva a korábbi hagyományokkal, a konferenciát kísérő kiállításnak - a kiállítók és a kiállítás bemutatásának – a szervezők külön programblokkot szentelnek.

A rendezvényen való részvétel feltételeiről a Világítástechnikai Társaság honlapján (ide kattintva) tudhat meg további információkat.

Jelentkezési határidő: 2014. január 20.

 

A Villanyszerelők Lapja egy havi megjelenésű épületvillamossági szaklap, amely nyomtatott formában évente 10 alakommal jelenik meg. A VL elsődlegesen a villanyszereléssel, épületvillamossági kivitelezéssel foglalkozó szakembernek szól, de haszonnal olvashatják üzemeltetők, karbantartók, társasházkezelők és mindenki, aki érdeklődik a terület újdonságai, előírásai, problémái és megoldásai iránt.

A VL előfizetési díja egy évre 9950 Ft, amelyért 10 lapszámot küldünk postai úton. Emellett az előfizetőink pdf-ben is letölthetik a legfrissebb lapszámokat, illetve korlátlanul hozzáférhetnek a korábbi számok tartalmához is, így 20 évnyi tudásanyagot vehetnek bírtokba.

Érdekel az előfizetés →

Beleolvasok →