Villanyszerelők Lapja

A minőségi villanyszerelésről Szegeden is!

| |  1276 | |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

Szeged a következő állomása a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége szervezésében megvalósuló InfoShownak, amely november 19-én, kedden Szegeden az Ifjúsági Házban várja az érdeklődőket.Az ország...

Szeged a következő állomása a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége szervezésében megvalósuló InfoShownak, amely november 19-én, kedden Szegeden az Ifjúsági Házban várja az érdeklődőket.

Az országjáró szakmai előadássorozat, amely harmadik szezonját éli, ezúttal a minőségi villanyszerelés jegyében viszi házhoz a villanyszerelő, a kivitelező és a tervező kollégák számára a naprakész információkat. A két kamarai kreditpontot érő rendezvény előzetes jelentkezés estén ingyenes.

A szakemberek mindennapi munkájának könnyítése érdekében, a szakmában megbecsült és komoly presztizzsel rendelkező cégek tolmácsolásában informálódhatnak az érdeklődők, legyen szó akár villámvédelmi, áramellátási kérdésekről vagy a villamos berendezéseinek műszeres vizsgálatairól. Emellett terítékre kerülnek olyan fontos kérdések, mint a biztos kötések kialakítása vagy a műanyagok használata az épületek villamos berendezéseiben. A résztvevő szakemberek előadásai lehetőséget nyújtanak a szakmai ismeretek frissítésére, illetve célul tűzik ki az épületek villamos berendezéseinek létesítésével kapcsolatos folyamatok összefoglalását, nem elfelejtkezve az átvétellel kapcsolatos elvárásokról és a létesítést lezáró folyamatokról sem. Mindezeken túl a rendezvény igyekszik friss képet adni a folyamatosan változó szakmai környezetről, a jogszabályi változtatásokról és az aktuális szabványmódosításokról is.

A szakmai programon való részvétel, előzetes regisztráció esetén ingyenes (helyszíni regisztráció esetén bruttó 5000 Ft). Az érdeklődők a részvételi szándékukat az InfoShow honlapján, a www.infoshow.hu/jelentkezes oldalon jelezhetik.

A rendezvényen a VL szaklap is jelen lesz kiállítóként, így mi is csak buzdítani tudjuk a kollégákat az InfoShow-n való részvételre, amely keretében lehetőségünk nyílik a találkozásra és a személyes eszmecserére.

A rendezvény időpontja: 2013. november 19. (lebonyolítás 9.30-tól 15.30-ig)
Helyszín: Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft.
6721 Szeged, Felső Tisza-part 2.

További információk: www.infoshow.hu