Villanyszerelők Lapja

Motorindítás a legszűkebb helyen is!

| |  1632 | |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

MS elektronikus motorindítóval az Eaton először kínál 30 mm beépítési szélességű multifunkcionális motorvédő- és vezérlőrelét, mely a legszűkebb helyeken 0,06 - 3 kW közötti teljesítménytartományba eső motorok megbízható vezérlésének és védelmének me...

MS elektronikus motorindítóval az Eaton először kínál 30 mm beépítési szélességű multifunkcionális motorvédő- és vezérlőrelét, mely a legszűkebb helyeken 0,06 - 3 kW közötti teljesítménytartományba eső motorok megbízható vezérlésének és védelmének megoldására alkalmas.

Ilyenkor 4 funkciót kell egyesíteni egyetlen készülékben: motor közvetlen és irányváltó indítása, IEC 60947 szerinti motorvédelem és a hajtás 3-as kategória szerinti biztonságos leállítása. A készülék fő alkalmazási területei motorok vezérlése és védelme a logisztikai rendszerek és szállítószalagok, kisebb felvonók, csomagoló- és termelőgépek valamint szerszám- és megmunkálógépek esetében.