Villanyszerelők Lapja

Felfűzhető áramváltók a Wagotól

| |  1199 | |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A 855 sorozatú felfűzhető áramváltók különböző primerköri áramértékekre alkalmasak egészen 1000 A-ig. Az eszközök UL tanúsítvánnyal rendelkeznek, a kisfeszültségű hálózatokban 230, 400 és 690 V feszültségen alkalmazhatók, a maximális üzemi feszültsé...

A 855 sorozatú felfűzhető áramváltók különböző primerköri áramértékekre alkalmasak egészen 1000 A-ig.

Az eszközök UL tanúsítvánnyal rendelkeznek, a kisfeszültségű hálózatokban 230, 400 és 690 V feszültségen alkalmazhatók, a maximális üzemi feszültség értéke 1,2 kV. A galvanikusan leválasztott áramváltók a primerköri áramokat 1 vagy 5 A szekunderköri áramra transzformálják, eközben a pontosságuk az egyes pontossági osztálynak megfelelően 1%.

A CAGE CLAMP® rugós csatlakozástechnikával megoldott csatlakozóelemekbe 0,08-4 mm2 közötti vezetékek köthetők. A rugók az áramváltó első és hátsó oldala felől is működtethetők. A 855 sorozat háza különösen robosztus és különböző szerelési lehetőséget kínál. Az áramváltót bárhol lehet alkalmazni, ahol áramot kell mérnünk és azzal tovább kell dolgoznunk.

Az eszköz jól kiegészíti a 750 sorozatú, 3-fázisú teljesítménymérő modult vagy a JUMPFLEX mérő-átalakítókat.