Villanyszerelők Lapja

Akkumulátoros kábelvágó a Milwaukee-tól!

| |  1771 | |

Az alábbi tartalom archív, 7 éve frissült utoljára. A cikkben szereplő információk mára aktualitásukat veszíthették, valamint a tartalom helyenként hiányos lehet (képek, táblázatok stb.).

A Milwaukee számos terméket kínál villanyszerelők számára, amely termékpalettát az amerikai cég folyamatosan bővíti. Már kapható az M12 CC-21C akkumulátoros kábelvágó, amely1,5 Ah kapacitású Redlítium-ion akkumulátorral, 30 perces töltővel, praktikus...

A Milwaukee számos terméket kínál villanyszerelők számára, amely termékpalettát az amerikai cég folyamatosan bővíti. Már kapható az M12 CC-21C akkumulátoros kábelvágó, amely1,5 Ah kapacitású Redlítium-ion akkumulátorral, 30 perces töltővel, praktikus szerszámkofferban kerül szállításra.

Egy teljesen feltöltött akkumulátorral 4x35 mm2-es vezetékben akár 60 vágás eszközölhető (vékonyabb vezetékben természetesen több). A maximális vágási kapacitás 32 mm átmérőjű kábel. Aki vágott már ekkora kábelt, az tudja, hogy a gép mekkora segítséget jelent egy kézi vágószerszámmal szemben.

Az gép fejrészének kompakt formája lehetővé teszi, hogy a panelban és kapcsolószekrényekben lévő kábeleket is kényelmesen vághassuk. A vágópenge kialakításának köszönhetően a géppel egyenes, kerek, szerelésre kész vágásokat kapunk. Az új eszköz a bevezető akcióban egy feszültségjelzővel együtt kerül szállításra.